Astrologija

Dnevni horoskop za 7. novembar: Ljubomora će vas skupo koštati!

Jarać će da menja posao, Vodolija energična, Ribe ljubomorne, Ovan zaljubljen, Bik se relaksira

Lifestyle
08:57h Autor:

OVAN

Važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve koje imate. Očekuje vas povoljan period za posao. Imaćete priliku da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete buđenje emocija. Posetite nutricionistu.

BIK

Moguće je da niste uspeli da se posvetite svom poslu i da ste na ovom polju došli do stagnacije. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Prijala bi vam relaksacija.

BLIZANCI

Imate važne planove za poslovne promene koje bi mogle da vam donesu nova dešavanja i nove prihode. Voljena osoba pokazuje da vam ne veruje dovoljno. Ljubomora i posesivnost vam smetaju. Moguće su srčane smetnje.

RAK

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao danas. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke nedoumice. Ljubavno polje vam se pokreće u narednom periodu i pojavljuje vam se osoba za vezu. Proverite krvnu sliku za svaki slučaj.

LAV

Važno je da se potrudite oko poslovnih obaveza koje su pred vama da biste ostvarili svoje ciljeve. Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i sve češće razmišljate o raskidu veze. Manji problemi sa varenjem.

DEVICA

Priželjkujete promenu radnog mesta. Očekuje vas period u kojem će se neke stvari na ovom polju malo sporije odvijati. Komunikacija sa vašom simpatijom bi mogla da bude promenljiva. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

VAGA

Moguće je da ćete dobiti ponudu za posao koji će za vas biti veoma značajan u budućnosti. Nove svađe sa partnerom vam unose veliki nemir i stres. Postoje šanse da ćete imati potrebu da se od njega distancirate. Problemi sa povišenim pritiskom.

ŠKORPIJA

Dolazi vam šansa da na polju finansija ostvarite poboljšanje. Imaćete i veće samopouzdanje kada posao krene na bolje. Moguće je da ste pronašli osobu sa kojom želite da ostvarite emotivnu stabilnost. Moguća je nesanica ili nervoza.

STRELAC

Moguće je da ćete biti prilično napeti u narednom periodu. Očekuje vas faza puna stresa i nezadovoljstva na poslu. Niste posvećeni partneru i on vam pokazuje da mu to smeta. Očekuje vas manja kriza. Pazite na nervni sistem.

JARAC

Promena posla je uskoro pred vama. Možete da očekujete da ćete imati priliku da ostvarite poboljšanje. Ljubomora koju ste počeli da pokazujete u prethodnom periodu, sve više smeta voljenoj osobi. Problemi sa zubima.

VODOLIJA

Pokušajte da izbegnete neodlučnost kada je u pitanju poslovno polje. Potrudite se da budete sigurniji u sebe. Energični ste i na ovom polju ste spremni da se posvetite osvajanju osobe koja vam se dopada! Moguća je sklonost gojenju.

RIBE

Očekuju vas nagle promene koje bi mogle da vam donesu neki vid stresa na polu posla. Ljubomora bi mogla da vas opterećuje u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Posesivnost postaje problem. Moguć je kamen u bubregu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs