opraštaju, ali ne zaboravljaju

Ova 4 horoskopska znaka pamte do tančina svaku pruženu ruku, ali i podmetnutu nogu!

U nastavku pročitajte koji znakovi Zodijaka imaju besprekorno pamćenje i njima nije pametno se zamerati

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Pripadnici nekih horoskopskih znakova imaju toliko dobro pamćenje da im rokovnici i podsetnici bilo koje vrste nisu potrebni.

 

Dok se jedni sećaju prošlih događaja do najsitnijih detalja, drugi nikad neće da zaborave nanesenu nepravdu i podmetnutu nogu.

 

Škorpija


Retko ko može da se meri s njima kada je memorija u pitanju jer bez teškoća može da se priseti događaja iz prošlosti. Škorpija se ne boji da se suoči sa starim ranama i ne potiskuje negativna iskustva iz sećanja.

 

I nakon mnogo godina će  podsetiti prijatelja iz detinjstva da mu je uništio igračku ili ga tužakao roditeljima. Sa ovim horoskopskim znakom se nije pametno pametno zameriti, a kamoli ih povrediti.


Jarac


Od detinjstva su skloni igrama koje bruse memoriju, kao što su igre pamćenja, slagalice i kvizovi. Prisećanje na jedan događaj često im izaziva asocijacije na niz drugih, te su u stanju da ispričaju ceo roman s puno detalja.

 

Ne zaboravljaju ni najmanju uslugu, a ni najblažu uvredu. Dobro pamte ko je bio uz njih, a koga nije bilo u bitnim trenucima.

 

Kako da unapredite svoje pamćenje za samo 60 sekundi: Ovaj trik će vam promeniti život!

foto: Shutterstock


Bik

 

Ovaj horoskopski znak pameti trenutke u kojima im je neko učinio nešto loše, ali se još sećaju zagrljaja, letovanja i lepih trenutaka sa bližnjima.

 

Imaju razvijeno vizualno opažanje, te će slikovito opisati razne anegdote iz života - prvi izlet na selo, omiljenu slikovnicu...

 

Njihova opisivanja prošlih događaja su redovno živopisna i pomalo dramatična.

 

Devica


Pripadnici ovog znaka su dobro organizovani i kritični i detaljno se sećaju  svakog događaja iz svog života.

 

Bez obzira na to koliko je vremena prošlo od neke epizode serije, tačno će opisati gde je šta stajalo u prostoriji, ko je što rekao i kako je bio odeven.

 

Um im savršeno funkcioniše i s lakoćom nalaze traženi dokument.

 

Evo kako horoskopski znaci uništavaju sebe, a da toga nisu ni svesni: Gola istina!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...