Astrologija

Dnevni horoskop za 30. septembar: Bivši prijatelj je gori nego neprijatelj!

Rak bez promena u ljubavi, Ovan ima komplikovan odnos sa partnerom, Devica ima problema sa zdravljem

Lifestyle
08:38h Autor:

OVAN

Želite da se posvetite svom poslu i da ostvarite napredak koji već duže vreme planirate. Moguće je da imate neku zabranjenu ljubav ili vam se dopada osoba sa kojom ćete imati neke komplikacije. Moguća je prehlada.

BIK

Pred vama je period u kojem će vam biti potrebno razmišljanje i pravljenje neke nove poslovne taktike. Intuicija vam može ukazati na povoljne promene koje su pred vama. Očekuje vas dobra faza za ljubav. Potrebno vam je više odmora.

BLIZANCI

Niste sigurni da li ste na pravom putu kada je u pitanju posao i treba vam neko vreme da o svemu još malo razmislite. Voljena osoba će pokazati da joj je iskreno stalo do vas i da će se truditi da veza uspe. Smanjite unos šećera.

RAK

Konačno ćete uspeti da ostvarite poboljšanje na poslovnom polju. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati nove preokrete. Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju ljubav. Spremni ste da sačuvate vezu. Skloni ste upalnim stanjima.

LAV

Okrenite se pravljenju novih planova kada je u pitanju posao. Vreme je da se neke stvari iz prošlosti promene i raščiste. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo sa osobom slobodnije prirode. Prija vam bavljenje sportom.

DEVICA

Nova poslovna dešavanja su pred vama. Nova poznanstva, kontakti i pregovori vas uskoro očekuju. Želite stabilnost u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete povoljnu fazu. Mogući problemi sa bešikom.

VAGA

Imate jako dobru komunikaciju sa saradnicima koji vas podržavaju oko ostvarenja novih poslovnih promena. Moguće je da na ljubavnom planu ne nalazite sreću. Sudbina vam sada nije naklonjena. Osetljivi su vam sinusi.

ŠKORPIJA

Očekuju vas promene na polju posla. Moguće je da ste i sami duže vreme to iščekivali. Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja i da vam zato nije lako da priđete osobi koja vam se dopada. Naglašen je povećan apetit.

STRELAC

Očekuje vas povoljan dan na polju posla. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Uskoro vas očekuje poznanstvo sa novom osobom koja će vam pokazati da želi da bude u vezi sa vama. Skloni ste gojenju.

JARAC

Imate dobre ideje koje treba da sprovedete u delo. Na vašoj strani je i sreća i sudbina, samo treba da se pokrenete. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja na polju emocija i da ćete biti zadovoljni. Problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Nećete imati previše obaveza, uspećete malo da se odmorite i da se rasteretite konačno. Planirate brak sa voljenom osobom i zadovoljni se jer imate osećaj da oboje želite iste stvari. Odlično stanje na ovom polju!

RIBE

Očekuje vas prilika da ostvarite svoje planove. Sudbina vas podržava. Imaćete sreće na polju posla. Ukoliko ste planirali da napravite neki konkretan korak ka osobi koja vam se dopada, uradite to danas. Odlično se osećate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs