Astro prognoza

Dnevni horoskop za 30. avgust: Od ovog dana očekujte mnogo!

Rak mnogo radi, Blizanci se mnogo zalažu na poslu, Devica očajna zbog čestih svađa sa partnerom

Lifestyle
09:23h Autor:

OVAN

Moguće je da ćete imati priliku da nađete novi posao koji će vam odgovarati više od starog. Dopada vam se osoba koja se u vašem bliskom okruženju nalazi već neko vreme. Priđite joj. Povedite računa o holesterolu.

BIK

Očekuju vas manji problemi kada je u pitanju posao. Moguće je da vam neće biti lako da se organizujete na pravi način. Nesigurni ste u svoja osećanja i ne želite da povredite partnera obećanjima. Povedite računa o infekcijama.

BLIZANCI

Očekujete mnogo i zalažete se za svoj posao. Važno vam je da ostvarite promene na ovom polju. Moguće je da smatrate da je vaš partner neodlučan i to vam se ne dopada. Tražite povratnu informaciju. Povedite računa o bubrezima.

RAK

Imate dosta obaveza, naporno radite i posvećeni ste poslu. Prioritet vam je da na polju karijere napredujete. Imate jake emocije prema vašem partneru i nadate se da će vaš odnos u budućnosti da se stabilizuje. Pad imuniteta.

LAV

Očekuje vas dan koji donosi veliki broj poslovnih zaduženja. Važno je da odgovornosti ozbiljno prihvatite. Očekuje vas veoma zanimljiv dan u kojem ćete imati puno romantičnih trenutaka sa voljenom osobom. Proverite dioptriju.

DEVICA

Sve vam na ovom polju ide glatko. Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Ukoliko ste u braku, očekuje vas period u kojem ćete sa voljenom osobom imati česte svađe i prepirke. Povedite računa o stomaku.

VAGA

Za sada je najbolje da ne preduzimate značajne korake na polju posla, nije vreme za velike promene. Očekuje vas jako povoljan dan za ljubav. Voljena osoba vam otvoreno pokazuje svoja osećanja. Povećajte unos vitamina.

ŠKORPIJA

Potreban vam je nečiji savet kako biste rešili poslovnu dilemu. Niste sada spremni da sami donosite odluke. Pred vama je novo poznanstvo koje za vas može da bude veoma interesantno. Moguće su hronične tegobe.

STRELAC

Vi možete da postignete veliki uspeh kada je u pitanju posao. Važno je da ostanete uporni i dosledni svojim principima. Voljena osoba želi da provodi više vremena sa vama ali je to za vas neizvodljivo. Problemi sa štitnom žlezdom.

JARAC

Trenutno ste u fazi nekog manjeg zastoja na poslovnom polju, pa vas ne očekuju preterano važna nova dešavanja. Razmišljate o bivšoj ljubavi koju još uvek na neki način volite. Nije vam lako da nastavite dalje. Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA

Povedite računa u svojim poslovnim odgovornostima, nemojte da pravite nove greške. Povoljan je dan za ljubavne promene koje želite da ostvarite. Aktivirajte se oko osobe do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa nesanicom.

RIBE

Saradnici sa kojima ste okruženi će pokazati da imaju želju da uče od vas. Osoba u koju ste zaljubljeni takođe gaji osećanja ka vama. Povoljan je dan za početak veze koja bi trajala na duže staze. Manji problemi sa hormonima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs