Astro prognoza

Dnevni horoskop za 28. avgust: Vreme je da svoj život dovedete u red!

Lav uživa  u stabilnom odnosu, Rak će imati zanimljiv dan na ljubavnom polju, Devica započinje dugotrajnu ljubavnu vezu

Lifestyle
08:24h Autor:

OVAN

 

Moguće je da ćete imati promene na polju posla koje dolaze sasvim iznenada kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa voljenom osobom. Moguće je da postoje neka opterećenja. Bilo bi dobro da posetite zubara.

 

BIK

 

Možete da očekujete iznenadni preokret na polju posla. Pred vama je period u kojem ćete imati promenu radnog mesta. Pred vama je uzbudljiva veza u kojoj ćete imati dosta zanimljivih promena. Zdravlje vam je dobro.

 

BLIZANCI

 

Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete odnos sa poslovnim saradnicima kao i sa nadređenima. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da vam se maksimalno posveti. Problemi sa bešikom.

 

RAK

 

Možete da očekujete probleme u komunikaciji sa kolegama. Moguće je da vam sve to unosi veliku tenziju. Možete da očekujete zanimljiv dan za ljubavno polje. Pred vama je poznanstvo sa novom osobom. Dobro se osećate.

 

LAV

 

Poslovna situacija se menja u neočekivanom pravcu. Potrebno vam je neko vreme da se stvari vrate pod vašu kontrolu. Možete da se nadate stabilnom odnosu i ozbiljnoj vezi sa osobom do koje vam je stalo. Proverite krvnu sliku.

 

DEVICA

 

Možete da očekujete dobru situaciju na ovom polju. Stvari se odvijaju u željenom pravcu. Novo emotivno poznanstvo je pred vama danas. Uskoro ćete imati priliku za početak jedne dugotrajne veze. Bavite se sportom!

 

VAGA

 

Možete da očekujete promene na poslovnom polju. Očekuje vas povoljan dan za ovo polje. Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, možete tamo ostvariti zanimljivo novo ljubavno poznanstvo. Problemi sa probavom.

 

Godišnji horoskop za 2020: Kratak, ali vrlo jasan!

Dnevni horoskop za 28. avgust 2019. godine
Dnevni horoskop za 28. avgust 2019. godinefoto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

 

Posao vam ide sve bolje i zadovoljni ste onim što vidite. Polje zarade vam se pokreće na pozitivan način. Lako pokazujete svoja osećanja jer želite da partner bude siguran u vas. Manji problemi sa grlom.

 

STRELAC

 

Možete da očekujete manje konflikte koji bi mogli negativno da utiču na vašu poslovnu situaciju. Partner nije zadovoljan komunikacijom koju imate vas dvoje i iz dana u dan dolazi do sve većih razmirica. Manji problemi sa nesanicom.

 

JARAC

 

Konačno ste pokrenuli posao koji ste želeli ali ispred vas je i dalje dug put do uspeha. Sa partnerom dolazi do faze prolaznog zahlađenja. Ovo je faza u kojoj ste oboje više usmereni na sebe. Osećate se sasvim dobro.

 

VODOLIJA

 

Moguće je da ste veoma pasivni na polju posla i da ne možete da pokrenete promene koje ste planirali. I dalje ste razočarani zbog lošeg iskustva iz prošlosti i nije vam lako da uđete u neku novu vezu. Problemi sa zubima.

 

RIBE

 

Možete da očekujete dan u kojem ćete imati jako veliki broj obaveza. Sklopićete i neke nove poslovne kontakte. Ne dopada vam se ljubomora koju vaš partner pokazuje. Pred vama je period trzavica. Poteškoće vezane za kašalj.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...