ovo je rešenje

Metoda ruskog psihologa koja garantovano deluje: U samo 2 koraka izbegnite svađu!

Poslušajte ove savete stručnjaka i preduhitrite svađu

Lifestyle 04.07.2019. - 20:47h Autor: Stil/Opanak
Foto: Shutterstock

U današnje vreme su neizbežna razilaženja mišljenja, ali nekad sukob mišljenja pređe u svađu, a postoje i ljudi koji su po naravi svađalice.

 

Ruski psiholog Aleksander Svijaša otkriva kako treba postupiti ako neka osoba, bilo da je vašpartner, prijatelj, kolega, šef, komšija, poznanik započne svađu, a vi želite po svaku cenu da je izbegnete.

 

Ovo je jednostavna, isprobana metoda i zaista daje rezultate.

 

Prvi korak

 

Zapamtite – za svađu je potrebno dvoje.

 

Kada vam se neko obrati svaalačkim tonom, gledajte da ostanete smireni i ukratko analizirajte koji je dublji uzrok takvog ponašanja, šta joj nedostaje i šta očekuje od vas, te zbog toga započinje prepirku. 
 

To što je muči može biti nedostatak nedostatak poverenja i samopoštovanja, nedostatak ljubavi, topline i pažnje, strah od nečega…

 

Drugi korak

 

Zatim, dobro razmislite i dajte toj osobi ono što joj treba. Za ovo vam treba dovoljno smirenosti, snaga karaktera i tolerancija…

 

Psiholog Labkovski: Evo šta čoveku daje pravu snagu!

foto: Shutterstock

Kažite u sebi

 

"Šaljem ti razumevanje (poverenje, ljubav, brigu, sigurnost, optimizam; prihvatam te takvog/u kakav jesi … itd)."

 

Nikako nemojte da odgovarate na provokacije te osobe! Normalno se ponašajte i ponavljajte više puta u mislima šta joj šaljete.

 

Tada će ta osoba podsvesno primiti vaš dar, umiriće se za neko vreme (dok nastavlja da provocira ili viče) i ostaviti vas na miru.

 

Ne očekujte nikakvu zahvalnost, neka vam bude dovoljno što ćete svi dobiti ono što vam treba - toj osobi vaše dobre vibracije, a vama– svoj ​​mir.


Napomena:

 

Ovi saveti se ne odnose na nasilje i zlostavljanje u porodici i odnosu kod kojeg odmah morate i fizički delovati (zakonski ako treba) i otići od nasilne osobe.

 

5 neizbežnih svađa s majkom koje su dokaz ljubavi: Njen odabir ne mora da bude i vaš!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...