Astro prognoza

Dnevni horoskop za 21. jun: Ako je nama dobro, biće dobro i drugima!

Jarac ne voli što zavisi od drugih, Ribe nisu spremne za promene, Bik oseća da partner nije iskren

Lifestyle
09:09h Autor:

OVAN

 

Očekuju vas manji nesporazumi sa saradnicima. Generalno vam ovaj dan nije naročito povoljan. Nema novih promena kod vas na ovom polju. Dan vam je prilično statičan a vama je pomalo dosadno. Leđa su vam osetljiva.

 

BIK

 

Previše očekujete od saradnika koji ne razmišljaju na isti način kao i vi. Moguće je da je vreme da uzmete stvari u svoje ruke. Osećate da vam je partner bio neiskren u vezi nekih stvari. Vreme je da razgovarate sa njim. Izbegavajte alkohol.

 

BLIZANCI

 

Očekuju vas problemi na poslovnom polju. Dosta toga vas sada opterećuje i ne osećate se dobro zbog toga. Stidljivi ste i teško vam je da pokažete šta zaista osećate prema osobi u koju ste se zaljubili. Urogenitalni trakt vam je osetljiv.

 

RAK

 

Nije povoljan dan za nova dešavanja, za nove odluke ili bilo kakve važne poslovne promene. Posvećeni ste voljenoj osobi i uradićete sve što možete kako bi joj dokazali svoju ljubav i privrženost. Skloni ste alergijama.

 

Mesečni horoskop za jul 2019: Blago Ovnovima, teško Strelčevima!

Dnevni horoskop za 21. jun 2019. godine
Dnevni horoskop za 21. jun 2019. godinefoto: Shutterstock

 

LAV

 

Očekuju vas manje komplikacije pa se pripremite na dan u kojem će biti stresa i tenzije oko vas. Dvoumite se oko novih odluka. Voljena osoba će pokazati da je spremna da pravi neke drastičnije promene. Koža je sklona iritacijama.

 

DEVICA

 

Organizacione sposobnosti su vam uglavnom jača strana ali danas vam čak ni to baš ne ide od ruke. Imate grižu savesti jer niste bili sasvim iskreni prema partneru. Vreme je da neke stvari u vašoj vezi razjasnite. Moguć je pad imuniteta.

 

VAGA

 

Možete da očekujete da ćete uspeti da nađete rešenje za poslovne probleme koji su oko vas. Moguće je pomirenje sa osobom koju volite. Ako ste slobodni, uskoro ćete imati novo poznanstvo. Bolovi u grlu.

 

Veliki letnji horoskop: Astro prognoza za jun, jul i avgust 2019!

Dnevni horoskop za 21. jun 2019. godine
Dnevni horoskop za 21. jun 2019. godinefoto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

 

Uspešno rešavate sve nedoumice. Odluka koju sada budete doneli za vas može da bude od veoma velikog značaja. Očekuje vas prilika da osvojite osobu do koje vam je stalo već duže vreme. Čuvajte se prehlade.

 

STRELAC

 

Niste spremni za drastične promene na ovom polju, već sve što radite ide postepeno,korak po korak. Voljena osoba nije spremna da vam pokaže otvoreno svoje mišljenje a vas to udaljava i hladi od nje. Potrebno vam je više sna.

 

JARAC

 

Iščekujete nove događaje na ovom polju. Ne volite da zavisite od drugih, za vas je kontrola veoma bitna stvar. Partner pokazuje da želi više vremena za sebe i više slobode, a to vam se ni malo ne dopada. Manji pad imuniteta.

 

Horoskop precizno otkriva: Koga se plašite?

Dnevni horoskop za 21. jun 2019. godine
Dnevni horoskop za 21. jun 2019. godinefoto: Profimedia

 

VODOLIJA

 

Uspešno ćete obaviti važne poslovne zadatke. Možete da se nadate generalno jednom pozitivnom danu. Moguće je da vam se dopada neko ko prema vama još nije pokazao bilo koji oblik naklonosti. Nema problema sa zdravljem.

 

RIBE

 

Niste spremni za promene na ovom polju već smatrate da će vam biti bolje i sigurnije ako zadržite postojeći posao. Želite porodicu ali niste pronašli adekvatnog partnera za tako nešto. Dajte sebi vremena. Smanjite stres.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs