Pročitajte

Sve što u životu dobijete džabe, samo povećava vaš pravi dug: Zašto nam život donosi bolesti i gubitke!

Postoji verovanje da ako napravite dug prema Univerzumu, kad tad ćete morati da ga platite

Lifestyle
Autor:
Foto: Shutterstock

Kažu da sve što u životu dobijete besplatno i bez muke, samo povećava vaš dug, a svaki dug mora da se plati. To je zakon Univerzuma, zakon prirode, koji se ne može prevariti, jer energija mora da bude u savršenom balansu.

 

Ipak, nikad ne znamo kako će nam život taj dug naplatiti. Najlakše je rešiti se duga vezanog za novac - donirajte što više. Tako vam se dobra energija vraća, a ljudi koji poklanjaju novac su u značajnoj prednosti u odnosu na ljude kojima novac lako dolazi i praktično "pada s neba".

 

Ovo su osnovna pravila zakona o balansu energije koja treba da pratite, kako ne biste izgubili tlo pod nogama kada dugovi dođu na naplatu:

 

- Ne kradite energiju bilo koje vrste i forme;

 

- Morate da platite za sve što dobijete;

 

- Ne uzimajte nezaslužene poklone;

 

- Ne činite ni dobro nekoj osobi, ako nemate njenu dozvolu;

 

- Ne pozajmljujte za sebe i ne zajmite drugima.

 

Kad vam se život smeje u lice, i dolazi tuga za tugom: Zapamtite ove reči za sva vremena!

foto: Profimedia

Važno je da energetski balansirate sve svoje poteze. Ne morate striktno da pratite sva ova pravila, ali ako ih kršite, ostajete dužni univerzumu. Ako ste nešto izgubili, to se verovatno dogodilo jer niste "platili" ono što ste nekada (nezasluženo) dobili.

 

Vaše prethodne greške nisu prošle neopaženo; na primer, ako ste nekome učinili nažao, dug se često plaća kroz iznenadne bolesti. Gubitak imetka takođe su znak da vučete veliki dug iz prošlosti.

 

Budite pažljivi i vodite računa šta radite. Pokušajte da pronađete ravnotežu u svemu što radite. Nikad ne uzimajte, ali i ne dajte previše. I to može da donese veću štetu nego korist.

 

Takođe, vaša dobra dela bez lične koristi prave dug Univerzuma prema vama, a Univerzum će vam to i te kako lepo vratiti.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...