Astro prognoza

Dnevni horoskop za 9. maj: Sudbina je danas na vašoj strani!

Blizanci posao drže pod kontrolom, Bik očekuje lepo poznanstvo, Vaga ima dobru karmu danas

Lifestyle
08:39h Autor:
Dnevni horoskop za 9. maj: Sudbina je danas na vašoj strani!
Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godine, Foto: Printscreen Youtube / Kurir

OVAN

Možete da očekujete da će sve ići onako kako ste planirali na polju posla. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete biti generalmo zadovoljni. Ukoliko ste u braku mogući su problemi. Skloni ste infekcijama i upalama.

BIK

Očekuje vas povoljan dan za nove poslovne projekte koji bi mogli da vam donesu poboljšanje zarade. Možete da se nadate poznanstvu sa osobom čija će vam energija jako prijati. Manji problemi sa zglobovima.

BLIZANCI

Ne želite da pustite bilo koga da vam se meša u poslovne odluke. Spremni ste da sa svoje strane uradite sve kako bi posao bio pod vašom kontrolom. Zadovoljni ste komunikacijom koju imate sa simpatijom. Hormonalni disbalans.

RAK

Manji pad koncentracije bi mogao da vas zadesi tokom današnjeg dana. Moguće su neke greške na poslovnom polju. Željni ste pažnje i ljubavi i jako vam je važno da sa partnerom ostvarite prisan odnos. Moguća je glavobolja.

Krili su vezu 6 godina: Poznati glumački par je sada prvi put zajedno uslikan! (FOTO)

Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godine
Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godinefoto: Shutterstock

LAV

Možete da očekujete stabilizaciju poslova koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Očekuju vas neke lepe vesti. Dopada vam se osoba koja ne živi u istom gradu kao vi. Komplikacije su pred vama. Osećate se sasvim dobro.

DEVICA

Možete da očekujete dobru saradnju sa kolegama i povoljan dan da ostvarite nove dogovore ili potpisivanje novih ugovora. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će otvoreno pokazati da vas želi. Nemate zdravstvenih problema.

VAGA

Možete da očekujete da ćete dobiti priliku da napredujete u poslovnom smislu. Sudbina je danas na vašoj strani. Moguće je da razmišljate o tome kako su vam neophodne promene na polju ljubavi. Posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste imali u planu putovanje neće vam biti lako da sve organizujete, moguće su neke komplikacije u poslednji čas. Pozitivan je dan za polje flerta, sa voljenom osobom ćete imati lepe trenutke. Odlično se osećate!

Astrolozi imaju reč: Ovaj horoskopski znak PREZIRE laž i smatra da je to čisto gubljenje vremena!

Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godine
Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godinefoto: Profimedia

STRELAC

Dolazi vam značajno poboljšanje finansija koje ste očekivali. Bićete zadovoljni novim poslovnim prilikam. Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da dođete do kompromisa sa partnerom. Prijaće vam bavljenje sportom.

JARAC

Očekuje vas novi posao koji bi mogao da vam otvori dobre prilike i vrata ka uspehu na svim životnim poljima. Voljena osoba će vam pokazati da prema vama ima sasvim iskrena osećanja. Zadovoljni ste svojim zdravljem.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poslovni dogovor koji će za vas biti od velikog značaja. Pred vama je povoljan dan za flert. Ako ste slobodni upoznaćete osobu sa kojom je moguća veza. Povećajte unos vitamina.

RIBE

Faktor sreće bi trebao da bude danas na vašoj strani, tako da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Ukoliko ste slobodni srešćete osobu koja će pokazati da ima sve one kvalitete koje vi tražite. Poboljšanje vam dolazi.

5 signala koji odaju da ste natprosečno inteligentni: Da li se prepoznajete?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs