Astro prognoza

Dnevni horoskop za 22. april: Sreća je u malim stvarima!

Jarac očekuje miran period, Ribe su ljubomorne, Vodolija spremna za ljubav, Bik muku muči sa visokim pritiskom

Lifestyle
09:26h Autor:

OVAN

Pred vama su povoljne okolnosti koje možete da iskoristite kako biste ostvarili napredovanje na polju posla. Dopada vam se osoba prema kojoj imate poštovanja, pa vam nije lako da napravite prvi korak. Povedite računa o cirkulaciji.

BIK

Povoljan je period ako ste želeli da menjate posao. Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete nove ponude i šanse. Obuzima vas osećaj ljubomore i nije vam lako da se izborite sa nepoverenje. Moguć je povišen pritisak.

BLIZANAC

Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju polje posla, pogotovo ćete biti uspešni ako vas očekuje putovanje. Ukoliko ste u braku pred vama je nepovoljan period. Mogući su problemi sa bubrezima. Posetite lekara.

RAK

Pred vama je naporan dan u kojem ćete ulagati mnogo energije u postizanje svih poslovnih obaveza. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, imaćete manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguć je manji pad imuniteta.

LAV

Povoljan je dan za ostvarenje vaših ambicija bilo da su one male ili velike, polako se pokrećete na ovom polju! Ukoliko ste slobodni, očekuje vas prilika da ostvarite poznanstvo sa nekom novom osobom. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Ukoliko ste planirali da uđete u neke nove poslovne pregovore, današnji dan će vam biti prilično povoljan za to. Moguće je da je vaš odnos sa partnerom počeo da se menja i da ste vi inicijator promena. Problemi sa stomakom.

VAGA

Možete da očekujete napetost u poslovnom okruženju. Postoje problemi koji kao da na neki način vise u vazuduhu. Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u vatrenom znaku očekuje vas veza. Povedite računa o grlu.

ŠKORPIJA

Maksimalno ste posvećeni svom poslu i veoma vam je važno da na tom polju ostvarite napredak. Želite sigurnost pored voljene osobe i veoma vam je važno da u nju imate maksimalno poverenje. Povećan apetit.

STRELAC

Smatrate da okolnosti na vašem poslovnom polju niste dobre po vas i deluje vam da biste mogli da izvučete deblji kraj. Bavite se preispitivanjem osećanja i čini vam se da ni sami više ne znate šta želite. Budite umereniji sa hranom.

JARAC

Tokom današnjeg dana vas očekuje mirna i stabilna situacija na ovom polju. Nećete morati da se angažujete previše. Povedite računa o tome da sa voljenom osobom ostvarite bolji odnos. Potrebno je da poradite na boljoj kondiciji.

VODOLIJA

Razmišljate o promenama koje želite da sprovedete u delo ali vam je za tako nešto potrebno dosta vremena. Spremni ste da pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada. Moguća je prehlada.

RIBE

Moguće je da ste uspeli da dođete do poslovnog uspeha koji vam je bio jako važan. Ljubomorni ste i vašem partneru nije uvek lako da izađe na kraj sa vašim izlivima sumnji. Mogući su problemi sa nesanicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs