Astro prognoza

Dnevni horoskop za 23. april: Danas dobro razmislite o svom životu!

Lav ima problema sa vidom, Devica ostvaruje ciljeve, Vaga će imati interesantan razgovor

Lifestyle
09:25h Autor:
Dnevni horoskop za 23. april: Danas dobro razmislite o svom životu!
Dnevni horoskop za 23. april 2019. godine, Foto: Printscreen Youtube / Kurir

OVAN

Današnji dan vam dolazi kao poručen. Smanjen priliv obaveza vam omogućava prekopotreban odmor. Moguće je da počinjte da sumnjate u svoju vezu jer vam se čini da partner nešto krije. Odlično se osećate.

BIK

Dan vam je jako povoljan za rešavanje sukoba koje ste do sada imali sa kolegama ili nadređenima. Ako ste u potrazi za novom vezom, moguće je da ćete danas upoznati novu osobu. Povedite računa o zdravijoj ishrani.

BLIZANCI

Ukoliko sada pokažete maksimum posvećenosti, naredni period će vam doneti napredak u karijeri kakav niste očekivali. Jako vam smeta nesposobnost vašeg partnera da pravi kompromis. Manji problemi sa grlom.

RAK

Ukazaće vam se prilika da ostvarite dodatne prihode, ali oklevate da je prihvatite jer vas brinu mnoge obaveze koje uz to dolaze. Moguće je da ćete u nekom trenutku dana osetiti jak nalet usamljenosti. Nema problema sa zdravljem.

LAV

Period stagnacije u kom ste do sad bili se konačno završava i već danas osećate puno emtuzijazma da date svoj maksimum. Voljena osoba vas je jako povredila i ne možete joj oprostiti. Mogući su problemi sa vidom.

Omiljeni napitak vas odaje: Evo šta kafa koju pijete govori o vašem stilu!

Dnevni horoskop za 23. april 2019. godine
Dnevni horoskop za 23. april 2019. godinefoto: Shutterstock

DEVICA

Današnji dan vam donosi puno izazova i prepreka u ostvarivanju ciljeva. Ne zaboravite da samo strpljenjem možete sve da prevaziđete. U vašem bliskom okruženju postoji osoba koja vas voli. Prijaće vam odmor.

VAGA

Današnji dan će doneti komplikovanu situaciju čiji će ishod odlučiti neki vaš nadređeni ili saradnik. Vodićete interesantan razgovor sa osobom koja vam se dopada. Prijaće vam neki vid rekreacije u prirodi.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste planirali poslovni napredak, sada je pravo vreme da se posvetite njegovom ostvarivanju. Dirnuti ste spremnošću voljene osobe da se trudi i posveti uspehu vaše veze. Dobro se osećate i zdravlje je solidno.

STRELAC

Danas i mali pad koncentracije ili nemar mogu da imaju dugotrajne posledice. Pripazite dobro na svaki svoj postupak. Moguće je da postoji sukob stavova između vas i partnera po nekom važnom pitanju. Kijavica vas prati.

Zlatno pravilo 3 stvari: Naučiće nas šta je život ustvari!

Dnevni horoskop za 23. april 2019. godine
Dnevni horoskop za 23. april 2019. godinefoto: Profimedia

JARAC

Polako se sve kockice slažu i shvatate da su vam dosadašnja iskustva poslužila na neki način. Imate osećaj da voljena osoba krije nešto od vas, ali se i sami plašite da to sebi potvrdite. Problemi zbog stresa.

VODOLIJA

Sve vam je jasnije da su uslovi na trenutnom radnom mestu jako nepovoljni po vas i spremni ste da potražite bolju perspektivu. Današnji dan vam nosi nekakvu burnu raspravu sa bračnim partnerom. Povedite računa o stomaku.

RIBE

Skloni ste da izbegavate obaveze jer osećate da nemate mnogo snage da na svim poljima dajete svoj maksimum. Voleli biste da ostvarite neku novu vezu, ali ne možete da nađete osobu koja vam prija. Manji pad imuniteta.

8 nepogrešivih znakova da imate baš jaku ličnost: Nema ko vam ne zavidi na tome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs