Astro prognoza

Dnevni horoskop za 31. mart: Rad sve pobeđuje!

Lav loše raspoložen, Škorpija traži pomoć saradnika, Bik mora kod lekara, Strelac ima problema sa štitnom žlezdom

Lifestyle
14:32h Autor:

OVAN

Moguće je da vam nedostaje malo energije da biste uspeli da se izborite sa svim poslovnim obavezama kojih ima jako puno. Počeli ste da razmišljate o prekidu veze. Niste više srećni i želite slobodu! Psihosomatske tegobe.

BIK

Biće vam potrebno malo više vremena da završite poslove koje imate u planu za danas. Moguće je da voljena osoba želi da joj na neki način dokažete vašu ljubav. Preporuka je da posetite lekara za svaki slučaj.

BLIZANCI

Finansije su vam nestabilne što vas jako nervira. Potrudite se ipak da zbog nervoze ne pravite poslovne greške. Vi ste spremni za brak i želite da voljena osoba to zna. Možete da očekujete pozitivna dešavanja. Zdravlje je dobro.

RAK

Preporuka je da budete pažljivi i da ne se upuštate u bilo kakve poslovne rizike kako ne bi bili na gubitku. Situacija sa voljenom osobom postaje nekako mučna. Imate utisak da sve ide u pogrešnom smeru. Bavite se sportom.

LAV

Moguće je da niste baš najbolje raspoloženi i da se vaša negativna energija odražava i na vaš posao. Želite promene na ljubavnom planu i spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. Manji problemi sa kukovima.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete imati neke nagle probleme na poslu koji nastaju zbog nesloge sa saradnicima. Očekuje vas period u kojem ćete sa partnerom imati česte svađe i rasprave. Mogući su problemi sa plućima.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete poboljšanje situacije i veliki napredak tokom dana. Ako ste sami, pred vama je šansa da uđete u novu ljubavnu vezu u kojoj ćete biti zadovoljni. Povedite računa o probavi.

ŠKORPIJA

Pred vama su neka otežanja koja nećete sasvim lako uspeti da rešite trebaće vam pomoć saradnika. Možete da očekujete kontakt sa bivšim partnerom koji bi želeo da obnovi vezu sa vama. Mogući su bolovi u grlu.

STRELAC

Očekuje vas faza koja može da bude jako povoljna za početak novog posla ako se ka tome budete okrenuli. Nemojte da očekujete velike promene na ljubavnom planu. Štitna žlezda vam je osetljiva.

JARAC

Današnji dan vam nije preterano povoljan pa izbegavajte pokretanje bilo kojg novog posla. Želite pažnju od strane osobe do koje vam je stalo, ali niste sigurni na koji način da doprete do nje nakon svađe. Glavobolja i umor

VODOLIJA

Polako dolazi do pokretanja poslova koje očekujete već neko vreme bićete zadovoljni. Moguće je da niste dobili dovoljno pažnje od partnera i da polako razmišljate o prekidu te veze. Malaksalost vas prati.

RIBE

Vi imate želju da budete uspešni i uradićete sve ono što je do vas kako bi to i ostvarili. Uživate u neobaveznom flertu i niste spremni za nešto ozbiljnije. Sloboda vam je ipak sada najvažnja. Dobro se osećate.

Ulazimo u godinu Svinje: Kineski horoskop predviđa nove šanse za uspeh, evo šta nas još očekuje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs