obratite pažnju

Pažljivo osluškujte svoju intuiciju: Obično je u pravu kada vam se dešava ovih 7 stvari!

Kuda god da se okrenete, znaci vas vode! 

Lifestyle 26.03.2019. - 16:27h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Vidite, svi mi imamo to šesto čulo negde duboko u duši. Svi smo intuitivni. Stvar je u tome da nismo svi došli do tog višeg nivoa svesnosti da bismo mogli da koristimo intuiciju za sopstvenu korist.

 

Ovih 7 stvari nikako ne smete da ignorišete: 

 

Kada vam se odjednom sloši 

 

Kroz šta god da prolazite, vaše telo će uvek reagovati na okolnosti. Dakle, ako primetite da odjednom počinjete da se osećate bolesno ili čudno loše, nemojte prevideti moguće razloge za ove promene. Ovo je vaš organizam koji reaguje na promene. Slušajte šta vaše telo ima da vam saopšti.

 

Kada vam nešto iznutra govori "Ne bi trebalo ovo da radim"

 

Ako vas vaša intuicija moli da prestanete i razmislite o stvarima pre nego što krente u akciju, trebalo bi da se zaustavite i da se vratite par koraka unazad. Gde je krenulo naopako i zašto vas je osećaj u stomaku sprečio da idete dalje? Pokušajte pronaći način da shvatite ovu situaciju. Ali, pre svega, verujte svojoj intuiciji. Postoji dobar razlog za sve ovo.

 

Kada vam se javi čudan osećaj u stomaku 

 

Da li ste se ikada osećali kao da u svakom trenutku nožete da povratite? Kada vam se želudac prevrne, to je obično znak da će se nešto (ne tako dobro) dogoditi.

 

Ova 3 znaka čitaju sve kao otvorenu knjigu: Nepogrešiva intuicija!

Kada se rešenje problema pojavi niotkuda

 

Da li ste ikada imali problema da se odlučite između dve stvari, a onda, niotkuda, pred vama se pojavio veoma očigledan znak i nekako vam pokazao put? Pa, niste sami. Vi ste samosvesno ljudsko biće, tako da nije ni čudo da vam se ovi čudesni znaci predstavljaju. Ne potcenjujte moć svoje intuicije. Pratite znakove.

 

Kada u trenutku poželite da uradite nešto 

 

To se obično dešava ljudima koji imaju jaku vezu sa svojim unutrašnjim glasom. Odjednom se osećate kao da ste primorani da uradite nešto niotkuda. Kuda god da se okrenete, znaci vas vode.

 

Kada vam se misli fokusiraju isključivo na jednu stvar

 

Naše misli su ono što nas vodi u životu. Oni su najveća i najefikasnija alatka koju posedujemo. Mogu nas odvesti na mesta na kojima nikada nismo bili i pokazati nam područja za koja nismo znali da postoje.

 

Zbogom stresu i depresiji: Uz pomoć ove moćne tehnike oteraćete sve negativne misli!

foto: Shutterstock / Instagram

Ali, koliko god često odlutali do nepoznatih dimenzija, uvek postoji dobar razlog za to. Ako se osećate kao da je u poslednje vreme vaš um zauzet više nego obično, ne ustručavajte se da tražite značenje. Možda imate neka nerešena pitanja koja je potrebno rešiti.

 

Kada imate čudan osećaj koji nikako da ode

 

Bilo da ste se naježili, ili je reč o slučajnoj promeni raspoloženja ili čudnom osećanju koje vas proganja danima, ovo je vaša intuicija koja vam pokušava poslati poruku o nečemu.

 

Stil.kurir.rs

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...