Astro prognoza

Dnevni horoskop za 19. mart: Pošten manje obeća, nego što učini!

Rak ima pune ruke posla, Lav uživa u životu, Devica je danas malo loše raspoložena, Vaga je srećna

Lifestyle
08:36h Autor:

OVAN

Sa Blizancem biste mogli da ostvarite pozitivnu poslovnu saradnju koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Priželjkujete da vam se desi neka nova ljubavna veza i spremni ste za nova dešavanja. Prolazna glavobolja.

BIK

Današnji dan nije dobro postavljen za nove poslovne poduhvate ni za bilo kakva važna dešavanja. Postoji fatalna privlačnost između vas i jedne osobe koju često srećte u poslovnom okruženju. Moguća je nesanica.

BLIZANCI

Spremni ste da pokažete inicijativu oko promena koje je neophodno napraviti u poslovnom okruženju. Uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Problemi sa nervima.

RAK

Možete da očekujete poboljšanje i pozitivne okolnosti da dođete do željenih promena na ovom polju. Ako imate partnera možete da očekujete da ćete sa njim imati miran dan. Vam se neko iz prošlosti. Manji problemi sa očima.

LAV

Dobijate priliku da pokažete da ste posvećeni poslu i da ste spremni da se trudte kako b ostvarili napredovanje. Možete da dođete do zanimljivog poznanstva koje će vas uskoro odvesti u ljubavnu vezu. Imate višak energije!

Čuva tajne i veran je do groba: Na ovaj horoskopski znak uvek možete da se oslonite!

Dnevni horoskop za 19. mart 2019. godine
Dnevni horoskop za 19. mart 2019. godinefoto: Shutterstock

DEVICA

Finansije su vam na neki način promenljive i nije vam lako da ostvarite ono ka čemu težite. Ukoliko ne budete pokazali svom partneru kako se osećate, on to neće znati. Važno je da budete otvoreni. Izbegavajte cigarete.

VAGA

Poslovi koji već duže vreme čekaju na vas treba da budu završeni u narednom periodu. Dajte sve od sebe da to rešite. Ukoliko ste slobodni današnji dan je jako povoljan za početak nove ljubavne veze. Skloni ste alergijama.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete dan u kojem ćete ispred sebe imati prilično veliki broj obaveza. Sigurni ste u svoja osećanja. Možete da očekujete da će voljena osoba znati kako da se postavi prema vama. Povećajte unos vitamina.

STRELAC

Neophodno je da se više posvetite poslu jer vam nadređeni već zameraju čestu odustnost. Razmislite malo o okolnostima u kojima se nalazite u vezi. Moguće je da nekada stvari ne vidite iz realnog ugla. Nesanica vas muči.

JARAC

Pred vama je dan koji može da donese određene poteškoće na polju posla. Budite strpljivi. Ako ste slobodni, flert sa novom osobom vam dolazi a uskoro ćete imati priliku i da uđete u ljubavnu vezu. Povećajte unos vitamina.

Astro majstor otkriva: Ljude ovog godišta u 2019. čeka dobitak na lutriji! Ovo su srećni dani i brojevi za svaki znak!

Dnevni horoskop za 19. mart 2019. godine
Dnevni horoskop za 19. mart 2019. godinefoto: Shutterstock

VODOLIJA

Nije vam preterano povoljna situacija pa tokom današnjeg dana ako možete, izbegavajte bilo kakve rizike. Potrebna vam je pauza da shvatite šta želite. Veza u kojoj ste sada vam pričinjava nezadovoljstvo. Kičma vam je osetljiva.

RIBE

Putovanje u inostranstvo koje vas očekuje može da vam bude pozitivna poslovna prekretnica. Možete da očekujete pozitivne promene na polju ljubavi. Vreme je da se izborite za svoju sreću i emocije. Izbegavajte alkohol i poroke.

Postoji samo 1 znak zodijaka kojeg 100 posto čeka sreća u 2019. godini: Sve će mu ići od ruke!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs