Čvrsto veruje i daje način primene

Prof. dr Ivan Pavlovič Neumivakin: Evo zašto je soda bikarbona lek 21. veka!

On preporučuje uzimanje sode ujutro i uveče na prazan stomak 20-30 minuta pre jela

Saveti stručnjaka
13:33h Autor:
Foto: Youtube Printscreen / Познавательное ТВ, Shutterstock

Profesor Ivan Pavlovič Neumivakin u svojoj knjizi Soda. Mitovi i stvarnost, kao i tokom predavanja i ličnih sastanaka, stalno govori o lekovitom potencijalu sode bikarbone i ističe da veruje da je ovaj beli prah lek 21. veka!

 

Ovaj doktor je proučavao iskustva mnogih naučnika i istraživača, i sa višemilionskom publikom podelio svoju metodologiju lečenja zasnovanu na upotrebi sode bikarbone.

 

Profesor preporučuje uzimanje sode ujutro i uveče na prazan stomak 20-30 minuta pre jela. Preporučljivo je uzeti još jedanput popodne. Ipak, profesor Neumivakin ne preporučuje da se odmah krene sa velikim dozama.

 

"Početna doza može biti pola kašičice sode bikarbone razblažene u toploj vodi ili mleku (1 kašika). Tri dana uzimajte sodu, pa napravite tri dana pauze", preporučuje doktor.

 

Ako telo normalno prihvati takav tretman, doza se može povećati na 1 kašičicu. Ponovo uzimajte 3 dana pa napravite isto toliku pauzu.

 

Doktor Nestorović: Soda bikarbona je efikasan lek za autoimune bolesti, ali ako se uzima ovako!

foto: Shutterstock

Mnogi ljudi sada pate od pojačane kiselosti (acidoze) zbog prisustva otrova u hrani, vazduhu i vodi, uključujući pesticide. Mentalni poremećaji, uključujući strah, anksioznost, iritaciju, depresiju, bes, zavist ili mržnju, takođe izazivaju acidozu i samotrovanje tela. Duga upotreba lekova takođe će negativno uticati na kiselost probavnog sistema.

 

Kako se soda ponaša u ljudskom telu?

 

Zbog neutralizacije kiselosti, soda bikarbona doprinosi održavanju normalne acidobazne ravnoteže i povećanju alkalne rezerve u telu. Upotrebom sode možete očistiti krvne sudove, ukloniti kiseline u jetri i bubrezima, gastrointestinalnom traktu, tvrdi profesor. On dodaje da, ako se malo prekorači doza, moće doći do laksativnog efekta.

 

Profesor tvrdi da soda pomaže ćelijama da obnove energiju i da pomaže biohemijskimh procesima povećanjem hemodinamike. Takođe veruje da pozitivnoutiče na poboljšanu apsorpciju kiseonika u tkiva. Kao rezultat toga, poboljšava se zdravstveno stanje i povećavaju se mentalne i fizičke sposobnosti.

 

Ricinusovo ulje i soda bikarbona: Leči kataraktu, uklanja papilome i bradavice, podmlađuje kožu! (RECEPT)

Neutralizacijom kiselosti, dr Neumivakin tvrdi da urin postaje alkalan, što će olakšati rad bubrega, sprečavajući stvaranje kamena i štedeći fizilku i mentalnu energiju.

 

"Creva će bolje raditi ako uzimate sodu bikarbonu s toplim mlekom, jer nastaju alkalne natrijumove soli aminokiselina, pa će njihova apsorpcija u krv biti brža i lakša", kaže profesor.

 

Kaže i da je soda bikarbona neizostavna u procesu uklanjanja teških metala iz tela: žive, olova, barijuma, kadmijuma, talijuma, kao i uklanjanja radioaktivnih izotopa i sprečavanja infekcije tela zračenjem. Uz to, soda rastvara sve naslage štetne za zglobove i kičmu, pomaže u borbi protiv osteohondroze, poliartritisa i gihta, reume, urolitijaze i kolelitijaze, tvrdi dr Neumivakin.

Napomena: Pre svake primene prirodnih lekova, posavetujte se sa vašim lekarom!

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs