Fenomenalan ukus

Uživajte bez griže savesti: Brzi i hranljiv obrok, a košta manje od 200 dinara! (RECEPT)

Dnevna doza minerala, vlakana, vitamina i antioksidanasa u jednom obroku

Fitnes & Nutricija
Autor:
Uživajte bez griže savesti: Brzi i hranljiv obrok, a košta manje od 200 dinara! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Znate li koji je zajednički problem sa kojim se susreću žene i devojke od 18 do 48 godine?

Većina žena muči istu muku - kako jesti ukusnu hranu, a ne gojiti se. Tokom cele godine držimo razne dijete i odričemo se omiljene hrane, jer se spremamo za leto, a onda, tek što smo se opustile tu je Nova godina i baš ta savršena uska haljina sa šljokicama koju želimo da obučemo.

Ali kako bismo postigli i zadržali idealnu kilažu, potrebno je da unosimo dovoljno vitamina, proteina i vlakana, ali to teško postižemo kada stalno negde žurimo i jurimo i nemamo dovoljno vremena za uravnoteženu ishranu.

Želimo da imamo ukusan i hranljiv obrok uz koji ćemo pregurati dan, ali po mogućnosti ne previše kaloričan kako ne bismo dobili višak kilograma. I bilo bi super kada bi se brzo spremao, i ne mnogo koštao, ali i bio super ukusan.

Zato se kompanija Bambi dosetila da nam pruži savršen balans hranljivog i ukusnog. Sjajni zalogaji pripremljeni od najkvalitetnijih integralnih žitarica koju su bogati biljnim vlaknima i vitaminima B1, B3 i B6 koji se nalaze u pakovanju Wellness keksa!

Wellness integralni keks podstiče pravilno funkcionisanje metabolizma. Ovaj keks je takođe idealan i za vreme posnog perioda.

Zato vam donosimo recept za brzi jutarnji Wellness proteinski šejk uz koji definitivno možemo da uživamo bez griže savesti!

Ovaj ukusni šejk oduševiće i one koji nisu veliki ljubitelji kremastog doručka ili užine svojim ukusom. Wellness keks obezbediće vam dozu vlakana i proteina, urme su tu da dodaju antioksidanse, vlakna i minerale, a jabuka i cimet daju nezaboravan ukus.

Sastojci: 3 Wellness keksa Ovsene pahuljice, 1 kašika čia semenki, pola kašike cimeta, 1 srednja jabuka, 2-3 urme, 250 ml mleka (možete koristiti bademovo mleko).

Priprema: Sve sastojke ubacite u blender, pomešajte i uživate u ukusnom Wellness šejku!

Pored ovsenih pahuljica, možete uživati u Wellness keksu sa komadićima čokolade, suvim grožđem, lešnicima, limunom ili kokosom, ali i prelivenim varijantama sa pomorandžom, malinama, kajsijom i još mnogo ukusa koji vas čekaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs