MOĆ PRIRODE U JEDNOJ ŠOLJICI

POMEŠAJTE OVA DVA SASTOJKA I DOBIĆETE MOĆNOG BORCA PROTIV INFEKCIJA:Prirodni čaj koji čeliči vaš imunitet!(RECEPT/VIDEO)

Jak imunitet nikada nije bio vežniji

Fitnes & Nutricija
Autor:
POMEŠAJTE OVA DVA SASTOJKA I DOBIĆETE MOĆNOG BORCA PROTIV INFEKCIJA:Prirodni čaj koji čeliči vaš imunitet!(RECEPT/VIDEO)
Foto: Shutterstock

Efikasan prirodni čaj koji je moćan saveznik organizma u borbi protiv prehlade, gripa, infekcije i kašlja, a veoma povoljno utiče i na jačanje imuniteta. Lako se priprema i od velike je pomoći u lečenju gripa i prehlade.

Čaj od dva, ali veoma moćna satojka - kurkume i đumbira kao osnove, deluje antiinflamatorno, dok u isto vreme jača odbrambene mehanizme našeg tela i čini nas manje podložnima bakterijam i virusima, koji su tokom zime najprisutniji i najučetaliji.

Svi smo već jako dobro upoznati koliko su i kurkuma i đumbir zdravi, a sa još par dodataka koje sadrži ovaj moćan čaj - predstvaljaju pravi živ zid protiv infekcija.

Uostalom, kada pogledate listu sastojka ovog čaja, shvatićete odmah da su njegova lekovita i nutritivna svojstva drgaocena i nemerljiva.

Potrebni sastojci:

Pogledajte pripremu:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs