Rešenje je stiglo

Isprobajte: Egzotična ulja u borbi protiv strija, celulita i ožiljaka!

Formula od 4 lekovita ulja rešava najveće probleme kože žena

Nega
Autor:
Isprobajte: Egzotična ulja u borbi protiv strija, celulita i ožiljaka!
Foto: Promo

Mnoge žene neretko se bore sa svojim odrazom u ogledalu i često gube samopouzdanje zbog upornih i vidljivih promena na koži. U težnji za besprekornom kožom bez strija, diskoloracija, celulita i ožiljaka, svaka žena traga za proizvodom koji će se uspešno boriti protiv ovih neželjenih promena i učiniti da bude zadovoljna sobom i svojim izgledom. Kako bi nam pomogao da to postignemo, Avon nam otkriva tajnu lepe i negovane kože lansiranjem Justine dermo ulja, moćnog prirodnog preparata koji nam dolazi iz srca Južne Afrike.

Nastao još 1973, ovaj južnoafrički proizvod sa dugom tradiciojom, predstavlja jedinstvenu kombinaciju bademovog i susamovog ulja, ulja pšeničnih i kukuruznih klica, a dodatno je obogaćen i vitaminima C i E. Njegova formula ima izuzetno hranljivu, ali i lekovitu vrednost zbog čega se često koristi i u medicini za lečenje različitih problema kože. Novi proizvod za manje od mesec dana umanjuje vidljivost strija i diskoloracija, vidljivo zateže i hidrira kožu, a zahvaljujući 5% vitamina C, koji je snažan prirodni antioksidans, ujednačava i ten.

foto: Promo

Sve što treba da uradite jeste da dva puta dnevno, ravnomerno nanesete debeo sloj Justine dermo ulja. Ne brinite - Justine dermo ulje neće izazvati lepljiv osećaj. Njegova efikasnost, krije se u činjenici da ne stvara sloj koji zatvara pore, već dubinski prodire u kožu i hrani je od trenutka nanošenja.

Dodatno, novi proizvod zahvaljujući SPF 25, pruža zaštitu od UVB i UVA zrakova, zbog čega se preporučuje i za negu tokom hladnijih zimskih dana, kada verujemo da nam nije potrebna zaštita. Sunce čak i tada može naškoditi našoj koži.

Justine dermo ulje dostupno je po specijalnoj ceni od 2.900 dinara u Avon brošuri koja važi od 18. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs