Idealno rešenje

Pepeljugina krema: Briše znakove umora u samo 2 minuta!

Idealni saveznik za lepotu uz kojeg ćete izgledati najbolje što možete

Nega
10:38h Autor:
Pepeljugina krema: Briše znakove umora u samo 2 minuta!
Foto: Promo

Odrasle smo uz priču o Pepeljugi koja je mnogo radila ne bi li se izborila za svoje slobodno vreme i otišla na bal. Danas nam se čini da stalno radimo kako bi ostvarile sve što želimo, zbog čega i noću retko kad odmaramo. Posle neprospavanih noći, sigurno se ne osećamo kao princeze. U odrazu u ogledalu nas često dočekaju tamni podočnjaci, kese i otok ispod očiju. Tada se okrećemo kozmetici u potrazi za idealnim saveznikom koji će nam pomoći da istog jutra izađemo iz kuće izgledajući najbolje što možemo.

U moru proizvoda koji nam nude „photoshop“ efekat, jedan preparat nam je privukao posebnu pažnju. U pitanju je „2 minuta“ Instant gel za predeo oko očiju. Ovo je najnovija formula iz Avon laboratorije u Njujorku koja je, kako smo saznale, prošla rigorozna testiranja kako bi njen kvalitet bio zagarantovan. Sad se sigurno pitate – a šta to ovaj instant gel ima da ponudi?

Kao što mu ime kaže, ovaj preparat smanjuje vidljivost neželjenih pojava na koži oko očiju – i to samo za 2 minuta.

foto: Promo

Da li je to moguće? Kako radi ovaj preparat? Dovoljno je ravnomerno naneti nekoliko tačkica proizvoda na čistu kožu, nežno ga utapkati i onda sačekati. Kako se „2minuta“ Instant gel za predeo oko očiju suši, on stvara delikatan, nevidiljivi sloj preko kože koji uklanja tamne krugove oko očiju, smanjuje otečenost, ublažava bore i zateže kožu – omogućava vam da izgledate sveže i odmorno čitavih osam sati! Više nego dovoljno, čak i za bal.

foto: Promo

Sami stručnjaci iz Avon laboratorije koji su radili na ovoj inovativnoj formuli dali su joj nadimak „Pepeljugina krema“ – zato što vam daje osam sati „magije“. Nauka je ovog puta igrala ulogu Dobre Vile da bi za nas uklonila znake umora i pružila prirodniji izgled, a naša topla je preporuka da se u to i same uverite.

“2 minuta” Instant gel za predeo oko očiju premijerno je dostupan u Avon brošuri koja koja važi od 18. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs