Čini čuda

Najlekovitija semenka na svetu: Preventivno deluje na kancerogena oboljenja i moždani udar, leči astmu i reumu!

Ublažava simptome bolesti probavnog trakta i ojačava imunitet, dok se ulje koristi za mnoge kožne bolesti kao što su ekcemi i čirevi, a koristi se i za lečenje gripa i prehlade

Nega
Autor:
Foto: Shutterstock

Crni kumin je jedna od najlekovitijih biljaka na svetu, a kao lek se koristla još 2-3 hiljade godina pre Hrista. Danas je ulje crnog kumina veoma popularno u alternativnoj medicini, a koristi se i kod najtežih oboljenja.

 

Zbog komponenti askorbinske kiseline, kvercetina i luteina, crni kumin ima veoma moćna antioksidativna svojstva i neutrališe slobodne radikale u organizmu, a mnoga istraživanja su pokazala da preventivno deluje na kancerogena oboljenja, moždani udar, ojačava i stabilizuje krvne sudove.

 

Crnim kuminom možete lečiti bolesti poput bronhijalne astme, reume i upalna stanja u organizmu. Vekovima se preporučuje dojiljama za bolju produkciju mleka. Ublažava simptome bolesti probavnog trakta i ojačava imunitet, dok se ulje crnog kumina koristi za mnoge kožne bolesti kao što su ekcemi i čirevi, a koristi se i za lečenje gripa i prehlade.

 

Aperitiv koji leči hiljadu tegoba: Napravite sami ovaj neverovatno zdrav napitak! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Primena ulja crnog kumina

 

Za ulje crnog kumina, oni koji su probali, tvrde da je nešto najbolje što možete pokloniti svom organizmu. Veoma je važno da pronađete organsko, hladno ceđeno ulje koje ne sadrži nikakve aditive.

 

Da biste ojačali imunitet uzimajte jednu kašičicu ovog ulja pomešanog sa medom ili sveže ceđenim voćnim sokom pre doručka. Ako se borite protiv kancerogenih oboljenja uzimajte tri kašičice dnevno, ali naravno, zajedno uz terapiju koju vam je propisao lekar i zdravu ishranu.

 

Da biste pojačali efekat ulja crnog kumina, uzimajte ga zajedno sa svežim belim lukom kao prevenciju za mnoge bolesti.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...