Odličan predlog

Besprekorna koža bez mitisera: Moćna formula za savršen ten!

Aloe vera obiluje vitaminom C i E što doprinosi elastičnosti kože, a u isto vreme je i zateže što smanjuje vidljivost bora

Nega
Autor:
Besprekorna koža bez mitisera: Moćna formula za savršen ten!
Foto: Profimedia

Uporni mitiseri su veliki problem većini. Što više pokušavamo da ih uklonimo, toliko se oni više pojavljuju i pretvaraju u akne. Lice možete uništiti sredstvima punim alkohola i najrazličitijim tipovima sapuna koji samo dehidriraju i suše kožu. Moćni sastav Dr Viton - Noir će postati vaš najbolji prijatelj lica, čim budete isprobali masku!

NOIR maska je sastavljena od aktivnog uglja, Aloe vere, Vitamina E, Alfa-hidroksi kiseline, Američke leske, Humične kiseline, Lecitina i Trietanolamina.

Aktivni ugalj je nezamenljiv elemenat u nezi kože jer odstranjuje mitisere i sve vidove nečistoća, čisti i smanjuje pore, a istovremeno detoksifikuje kožu i neutrališe toksine u istom trenutku kada se maska suši na vašem licu.

Aloe vera obiluje vitaminom C i E što doprinosi elastičnosti kože, a u isto vreme je i zateže što smanjuje vidljivost bora.

Vitamin E koji čini deo sastava Dr. Viton NOIR moćan je antioksidans koji održava mladost i lepotu vaše kože.

Alfa – hidroksi kiselina poboljšava cirkulaciju što doprinosi zdravom i mladalačkom izgledu dajući pritom i besprekoran piling efekat na koži, sprečavajući pojavu mitisera, akni i bora.

Američka leska je biljka poreklom iz Severne Amerike i delova Azije, koja se koristi vekovima zbog njenog umirujućeg dejstva koje ima na kožu, kao i zbog snažnog antioksidativnog i antibakterijskog svojstva na koži.

Lecitin je emolijent, što znači nešto najbolje što će kožu učiniti mekom i nežnom. Ima neverovatnu revitalizirajuću moć.

Humična kiselina i Trietanolaminat imaju važnu ulogu u ovoj moćnoj maski, zahvaljujući antioksidativnoj ulozi i snazi za neutralisanje PH vrednosti.

foto: Promo

Ova maska uklanja mitisere, rešava probleme sa aknama, uklanja loš sjaj kože, dubinski hidrira kožu, vraća svežinu licu, vrši najbolji dubinski piling i pobrinuće se da nestanu i najsitnije bore. OVDE je odmah naručite po neverovatnoj ceni od samo 750 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete pronaći OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs