Odlično rešenje

Glatko i baršunasto lice u jednom potezu: Sve nesavršenosti nestaju u sekundi!

Ožiljci od akni su jedan od najvećih problema sa izgledom kože, koji je veoma teško sakriti

Nega
Autor:
Glatko i baršunasto lice u jednom potezu: Sve nesavršenosti nestaju u sekundi!
Foto: Promo

Kada je reč o izgledu, svaka žena akcenat stavlja na ono što se najviše vidi - na izgled lica.

Samo retkim srećnicama priroda je dala savršenu kožu lica, bez ijedne nesavršenosti, dok velika većina žena mora da koristi razne kozmetičke preparate kako bi prikrile probleme sa kožom.

Jedan od najvećih i najčešćih problema sa kožom, koji je teško sakriti, svakako su akne. Bilo da je u pitanju koža sklona aknama u zrelom dobu ili ožiljci koje su u akne ostavile još u periodu puberteta, rezultat je poražavajući - neujednačen ten i neravna površina kože lica, koju je veoma teško kamuflirati.

Ovaj problem muči zaista veliki broj žena, a prvo rešenje koje svim mladim damama u tinejdžerskim godinama padne na pamet jeste pokrivanje nesavršenosti šminkom.

Dosta njih baš ovde napravi fatalnu grešku. Upotrebom neodgovarajućeg pudera, pore se zatvaraju, koža ne može da diše i obnavlja se, što samo pogoršava situaciju i izaziva pojavu novih akni.

Baš ovakvo iskustvo imala je Ana (26), koja je zbog problematične kože lica izgubila samopouzdanje i u panici posegla za prvim dostupnim rešenjem.

foto: Promo

"U pubertetu, sa pojavom prvih upalnih procesa, rešenje sam našla u upotrebi pudera sa namerom da prekrijem svoje nesavršenosti i podignem samopouzdanje, ali to naravno nije bilo tako lako. Sa svakim nanošenjem pudera, meni su se zatvarale pore i tako nastajale nove akne. Moj put ka potrazi za savršenim puderom, za moju kožu dugo je trajao", priznala je Ana.

Kada je konačno shvatila da kupovina bilo kakvog pudera nije dobro rešenje, posetila je dermatologa, i prema njegovoj preporuci, počela je da koristi Vichy Dermablend 3D tečni puder.

"Sa prvim nanošenjem znala sam da je to ono što mi treba i što sam tražila. Svaku nesavršenost Vichy Dermablend je prekrio, a mom licu dao novi sjaj, osećaj sreće što sam napokon našla idealan puder. On ne zatvara pore, prijatne je teksture, po prvi put sam imala porcelanski ten. Takođe, moja koža više nije bila isušena, već nežna i baršunasta. A i po prvi put, našla sam idealnu nijansu koja se savršeno uklopila sa mojim tenom i pružala potpuno prirodan izgled", ispričala je Ana.

Vichy Dermablend 3D je prva korektivna tečna podloga kreirana da pokrije, zagladi i učini lepšom masnu kožu i kožu sklonu aknama.

Visoka pokrivenost čini površinu kože glatkom, nežnom i baršunastom, a što je najvažnije, smanjuje vidljivost akni, ožiljaka i drugih nesavršenosti na koži. Možete da ga koristite i samostalno i kao podlogu za puder u kamenu ili prahu.

Osim visoke pokrivenosti, nežna formula Dermablend 3D tečnog pudera obogaćena je salicilnom kiselinom i spirulinom, koji umiruju kožu i redukuju crvenilo. Odličan je izbor i za masnu kožu, jer matira lice i sakriva suvišni sjaj, tako da lice izgleda osveženo i potpuno prirodno.

foto: Promo

Lagana formula korektivnog pudera daje osećaj svežine i hlađenja čim dođe u kontakt sa kožom. Uživajte u ovom osećaju sve dok koža upija puder i dok se potpuno ne osuši.

Dostupan je u 4 nijanse, transformacija u izgledu kože je momentalna, a lice zadržava prelep, gladak izgled i do 16 sati nakon nanošenja.

Vichy Dermablend 3D odobren je i preporučen od strane dermatologa, ne sadrži veštačke mirise i alkohol i ne zatvara pore, već koži ostavlja prostor da diše. Testiran je na osetljivoj koži, a krasi ga i hipoalergensko svojstvo i zaštitni faktor 25.

Svi benefiti koje pruža Vichy Dermablend 3D korektivni tečni puder uticali su na to da i danas, nakon toliko godina, Ana i dalje koristi ovaj proizvod.

"I dalje koristim Vichy Dermablend, iako je pubertet prestao, a akne nestale. On je i dalje ostao moj izbor, jer je postojan i omogućava mi da dan provedem bezbrižno i da se fokusiram na sve ostalo što nosi svet odraslih", kaže Ana, koju je, kao vernog korisnika, kompanija Vichy izabrala za ambasadora Dermablend pudera.

Ona je otkrila delić atmosfere sa fotografisanja i kako je celo ovo iskustvo uticalo na nju:

"Kao dugogodišnjem korisniku Vichy kozmetike, veoma mi je drago što su me odabrali za amasadora Vichy Dermablend pudera. Najveći utisak na mene je ostavila atmosfera koju su stvorili fotografi, snimatelji, tonci, hair i make up stručnjaci, brojni reflektori koji su učinili da se osećamo kao zvezde. Sa svakim kadrom i novom fotografijom naše samopouzdanje je raslo", otkrila je Ana.

Tu pogledajte kako je sve to izgledalo:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs