Probajte već danas

Zdrav i blistav ten i u zrelim godinama: Apsolutni bjuti trend ove sezone! (FOTO)

Trendovi se velikom brzinom smenjuju, stari odlaze, a novi i svežiji stupaju na tron, međutim neka pravila s razlogom odolevaju vremenu
Nega
20:06h Autor:
Zdrav i blistav ten i u zrelim godinama: Apsolutni bjuti trend ove sezone! (FOTO)
Foto: Promo

Klasika nikada ne izlazi iz mode. Zaboravite na konturisanje, jer je ove sezone fokus na blistavom i potpuno prirodnom izgledu kože.

Dakle, tačno je da je zdrava koža uvek u trendu, ali zlatno pravilo za jesen / zimu 2016. glasi: spremite se da zablistate!

U ovim hladnim danima koji su pred nama obradujete sebe i svoje lice šminkom koja koži daje prozračan i zdrav ten - uz kvalitetan i postojan puder prikrijte nesavršenosti, naglasite jagodice rumenilom i maskarom posebno istaknite trepavice.

Osim prirodnog tena sa blistavim efektom, među glavne bjuti trendove ove sezone spadaju i kremasti ruževi u tamnijim tonovima.

Srećom, godine nisu od presudnog faktora za postizanje tog toliko traženog holivudskog sjaja na licu. Najpre vam je neophodan dobar i postojan puder. Uz adekvatan i pravilno nanesen puder, svako rumenilo, ruž, pa i senka za oči izgledaće bolje.

Uz Vichy bjuti prouzvode i ženama koje su prešle četrdesetu omogućeno je da isprate trendove i uživaju u svojim borama, kao oličenju njihove zrelosti i životnog iskustva.

Dakle, za lep i negovan izgled nije im potreban magični štapić koji bi jednim potezom obrisao bore sa njihovog lica, naprotiv. Dovoljno je da potraže odgovarajuće kozmetičke preparate koji im i te kako mogu olakšati i ulepšati starenje.

Korak broj jedan svakako je pronalazak odgovarajućeg pudera, koji ima dobru moć prekrivanja nesavršenosti na licu koje idu s godinama, poput podočnjaka, naglašenijih bora i proširenih pora. Laboratorije Vichy osmislie su idealan puder za žene posle 40. godine starosti koje traže negu protiv starenja. Reč je o Liftactiv Flexilift Teint puderu sa efektom liftinga za blistavu kožu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Posebnost ovog tečnog pudera ogleda se u silikonskoj zateužućoj strukturi, koja pripadnicama lepšeg pola pruža trenutni efekat liftinga i zdravi sjaj kože, i to bez formiranja linija.

Zahvaljujući svojim elastičnim svojstvima, silikonska tekstura zateže bore i prati pokrete vašeg lica. Cilj je ne samo ublažavanje bora, već i postizanje ujednačenog tena i zdravog sjaja kože tokom čitavog dana.

Formula je obogaćena Collagyl-om, spojem 3 Vichyjeva vodeća aktivna sastojka iz proizvoda protiv bora. On deluje na sve uzroke starenja za popunjavanje bora u mesec dana. Osim toga, formula je nekomedogena i hipoalergena, obogaćena Vichy termalnom vodom.

Kako bi puder imao potpuni efekat, treba ga pravilno naneti na lice. Najpre, dobro očistite lice i primenite vašu uobičajenu negu. Potom, puder nanesite vrhovima prstiju pokretima od sredine prema obodima lica. Dobro razmažite i ujednačite na području vrata, kod ušiju i na vrhu čela za prirodan izgled kože.

Dakle, za zrele žene koje mare za svoj izgled, te žele da se uhvate u koštac sa borama, pravi je izbor Liftactiv Flexilift Teint puder sa efektom liftinga.

Ukoliko se odlučite da isprobate ovaj puder i osetite efekat liftinga na svojoj koži ove zime, potražite u apotekama poklon uz kupovinu do isteka zaliha!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs