TRANSFORMIŠITE VAŠU DNEVNU RUTINU NEGE LICA: Sa jednim uređajem pružite i masažu i čišćenje!

O sebi je veoma važno da brinete, šta god da je u pitanju. Vodite računa o higijeni, ali isto tako i o opuštanju i lepoti.

Lepi & Zdravi
Autor:
TRANSFORMIŠITE VAŠU DNEVNU RUTINU NEGE LICA: Sa jednim uređajem pružite i masažu i čišćenje!
Foto: Adam Radosavljevic / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaše lice svi zagledaju, i neka vam koža bude čista, zdrava, zategnuta i relaksirana. Kako to možete da postignete? Pravilna nega lica postaje lakša nego ikada uz ovaj aparat za čišćenje i masažu.

Ovaj praktični uređaj omogućava vam profesionalnu negu u udobnosti vašeg doma, prilagođenu vašim potrebama. Bez obzira da li želite očistiti, zategnuti ili masirati kožu, ovaj aparat je savršen saveznik u održavanju vaše kože svežom i blistavom.

aparat za čišćenje lica
foto: Promo

Aparat za lice ima četriri različita nastavka, te vam pruža masažu, čišćenje i zatezanje, a vi samo treba da prilagodite tretman prema potrebama vaše kože. Očistite pore, uradite piling, masirajte I poboljšajte tonus kože – i to sve samo sa jednim uređajem!

Poseduje usb kabl za jednostavno punjenje, i vama slobodu kretanja dok sređujete lice. Na ovaj aparat imate garanciju od 24 meseca, pa možete da se osećate sigurno uz dugotrajno zadovoljstvo ovog uređaja.

Uključite aparat za masažu u svoju beauty rutinu i doživite sve prednosti profesionalne nege lica, bez napuštanja udobnosti svog doma. Vaša koža zaslužuje samo najbolje!

aparat za čišćenje lica
foto: Promo

OVDE možete poručiti aparat po ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs