Izbegnite neprijatnu situaciju na poslu

Frizura odaje vašu ozbiljnost i profesionalnost: Ovo je pravo rešenje za najveću žensku brigu!

Kada vam je neophodno da se brzo i jednostavno rešite sedog izrastka, i to bez odlaska kod frizera, postoji vrlo jednostavno, a efektno rešenje
Nega
15:52h Autor:
Frizura odaje vašu ozbiljnost i profesionalnost: Ovo je pravo rešenje za najveću žensku brigu!
Foto: Shutterstock

Sigurni smo da znate onaj osećaj kada se nakon brojnih obaveza i napornih sastanaka u toku dana pogledate u ogledalo i shvatite da ne izgledate podjednako dobro i lepo kao ujutro. Naravno, kao po pravilu, onda vam iskrsne poslovni ručak sa važnim klijentima ili nadređenima koji uvek obraćaju pažnju na detalje. Znate kako se kaže - prvi utisak koji ostavite je najbitniji!

Nije tajna koliko je izgled bitan u poslu. Upravo zbog toga, jako je vazno biti uredan, voditi racuna o stilu oblačenja i celokupnom izgledu, jer to direktno utiče na utisak koji možete ostaviti kod svojih saradnika i kolega. Međutim, zbog užurbanog načina života, svima nam se barem jednom desilo da nismo imali dovoljno vremena da odemo do frizera ili kozmetičara na svoj uobičajeni ritual lepote. Sa licem je lakše - nanesete malo pudera, rumenilo, ruž, istakente oči senkom i maskarom i brzo ste prikrili sve nepravilnosti, pa poseta kozmetičaru može još malo da pričeka.

Ali šta je sa kosom?

Zamislite da vas šef pozove da popodne prisustvujete važnom seminaru ili da morate da predstavljate firmu na sastanku sa bitnim saradnicima. Krenete da se spremate ujutro za posao, već imate hiljadu stvari na pameti, kad se pogledate u ogledalo i ugledate NJEGA – sedi izrastak na sred glave. Pitate se kako je moguće da ste zaboravili da zakažete farbanje kod frizera. Sada je kasno, pomislite, zar ne? Katastrofa u najavi, a toliko vam je bitan današnji sastanak.

To više ne mora da bude slučaj. Sada mozete biti sigurni da svakog dana mozete da izgledate savršeno i predstavite se u najboljem svetlu. Čak i kada dođe do neočekivanih situacija poput ove, u tome će vam pomoći L'Oreal Magic Retouch sprej za privremeno prekrivanje sedog izrastka. Njegova najveća prednost je to što se veoma brzo i lako nanosi na kosu, a vrlo je efektan. Da biste prikrili izrastak, potrebno vam je svega tri sekunde da naprskate sprej na koren i sedi izrastak je nestao.

Nema boljeg rešenja kada vam je neophodno da se brzo i jednostavno rešite izrastaka ili kada želite da odložite bojenje kose. Bogati pigmenti pružaju savršenu pokrivenost, a zahvaljujući laganoj formuli bez amonijaka, ne oštećuje kosu, niti iritira vašu kožu glave.

L'Oreal Magic Retouch sprej dostupan je u 5 nijansi: crna, tamno smeđa, smeđa, tamno plava i svetlo plava, a njegovo dejstvo traje sve dok ne operete kosu. Ovaj sprej je prava pomoć koju možete imati uvek sa sobom i u bilo kojoj neočekivanoj situaciji.

Sada možete sigurnim koracima i sa savršenom kosom da hitate ka poslovnom uspehu svakog dana!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs