Prva pomoć

Prerani gubitak kose pogađa milione muškaraca i žena: Evo kako da pobedite u borbi sa ovim stanjem!

Gubitak kose predstavlja jedan od glavnih problema koji pogađa milione muškaraca i žena i vrlo je stresno iskustvo za osobe oba pola

Lepi & Zdravi
Autor:
Prerani gubitak kose pogađa milione muškaraca i žena: Evo kako da pobedite u borbi sa ovim stanjem!
Foto: Profimedia

Neretko se javlja veliki pad samopouzdanja, osobe se osećaju manje privlačno, povlače se u sebe, neke nažalost padaju i u depresiju. Kod traženja rešenja za ovaj problem, važno je znati da se oni rešavaju i unutar organizma, a ne samo spolja, te je potrebno pažljivo odabrati preparat koji će pomoći u borbi protiv ćelavosti. Mora biti potpuno prirodan, tj.da je na biljnoj bazi kao što je Bob’s secret.

Bob‘s secret preparat sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

bobova tajna
foto: Promo

Nakon korišćenja raznih preparata i višegodišnjeg istraživanja u Parizu, Bob Kovačević shvatio je da sve probleme u vezi sa kosom treba tretirati iznutra, a ne samo spolja, jer su efekti bolji i dugotrajniji. Nakon duge potrage, našao je odgovarajućeg proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, ponuditi kupcima ono što im zaista i treba i efikasno se boriti za očuvanje korena kose. Rezultati su došli brzo i tako je nastao jedinstven Bob’s secret preparat.

Bob‘s secret preparat naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula.

*U toku je akcija 2+1 gratis (platite dva, treći dobijate gratis) i 3+2 (platite tri, još dva dobijate gratis).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs