Probajte već danas

Dubinsko čišćenje lica za 10 minuta: Vratite koži prirodni sjaj!

Lepa žena je negovana žena. Blistav ten i zdrava kosa glavni su adut svake žene. Savršene crte lica padaju u vodu ukoliko imate problem sa izgledom kože usled neadekvatne nege
Nega
20:48h Autor:
Dubinsko čišćenje lica za 10 minuta: Vratite koži prirodni sjaj!
Foto: Profimedia

Kada koža lica pati zbog loše higijene, prvi znaci su i te kako vidljivi - mitiseri, proširene pore, višak sjaja i neravnomeran ten. Ove probleme ne možemo da zamaskiramo puderom (napravićemo još veći problem), ali adekvatnom negom i dubinskim čišćenjem na dobrom smo putu da koži povratimo prirodni sjaj i rešimo se nečistoće i prljavštine koji su njihovi glavni uzročnici.

Vekovima unazad za dubinsko čišćenje celog organizma od toksina koristila se glina. Opšte je poznato da ona obiluje mnoštvom vitamina i minerala kao što su magnezijum, kalcijum, mangan, fosfor, cink. Preparati koji u sebi sadrže glinu pružaju mogućnost da sve ove minerale i vitamine prenesu na vašu kožu i dubinski je nahrane.

Stoga i ne čudi što su žene još od davnina kao dragocen kozmetički preparat koristile upravo glinu. Ona umiruje i pročišćava kožu, apsorbuje višak sebuma i čini je nežnom i elastičnom.

Zato su maske koje u sebi sadrže glinu uvek dobar izbor.

U skladu sa tim. Loreal Paris laboratorije napravile se moćan spoj tri gline: Kaolin, Montmorilonit i Rasul u kombinaciji sa specijalnim prirodnim sastojcima, stvorivši kvalitetne maske za lice.

Pure Clay Purifty maska sa ekstraktom eukaliptusa, idealna je za masniju i mešovitu kožu jer je pročišćava i matira. Kremasta tekstura maske čisti pore i uklanja višak sebuma čineći kožu pročišćenom i matiranom, bez isušivanja. Nakon nedelju dana vaša koža će biti vidljivo čistija i osetno mekša.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pure Clay Glow maska obogaćena je biljnim ugljem koji poput magneta izvlači nečistoće, i čini kožu svežijom i blistavijom. Tokom samo jedne nedelje od primene ove maske, koža će povratiti svoj prirodni sjaj i svežinu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pure Clay Exfo maska

sa ekstraktom crvenih algi pročišćuje i ujednačava sve tipove kože. Njena zrnasta struktura vrši piling kože bez isušivanja i postiže sjaj. Nakon jedne nedelje upotrebe, pore deluju suženo, a koža je mekša i ujednačenija.

Foto: Promo
Foto: Promo

Upotreba:

Nanesite tanak sloj na čistu kožu celog lica, izbegavajući predeo oko očiju i usana, 2 do 3 puta nedeljno. Ostavite da se osuši 5 do 10 minuta, zatim uklonite vlažnim peškirom ili toplom vodom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs