Odaberite pravi kupaći

Pet koraka do seksi tela u bikiniju

Vaše grudi ne treba da ispadaju, a ukoliko želite da ih povećate, izaberite jednobojni donji i šareni gornji deo
Nega
17:44h Autor:
Pet koraka do seksi tela u bikiniju
Foto: Shutterstock

Skoro 8o odsto žena nosi pogrešan brushalter, a statistika je poražavajuća i kada je u pitanju gornji deo bikinija. Neretko se dešava da pri skoku u vodu, gaćice bikinija spadnu do kolena. Dok igrate odbojku u plićaku ili na plaži, donji deo vam se toliko pomera da ste u tom trenutku srećni što niste poznata ličnost, koju negde u blizini vrebaju paparaci. Zato vam pomažemo da izaberete pravi kupaći, kako ne biste upali u neprijatne situacije na moru ili bazenu.

1. Grudi koje su više van kostima nego u istomProbajte više modela i veličina dok ne nađete odgovarajući za vas. Dobra stvar je što se danas u većini prodavnica bikini prodaje odvojeno, pa možete slobodno izabrati veličinu gornjeg i donjeg dela kako vama odgovara. Možda imate jače bokove i potrebu za većim gaćicama, a male grudi ili obrnuto – možete sigurno naći nešto za sebe.

2. Koju vrstu gaćica izabrati?Slažemo se da je donji deo bikinija u bakinom stilu i nije baš aktuelan, ali da li to znači da na plažu treba nositi tange? Izbor je, naravno, vaš. Ali, ako izaberete tange, potrudite se da nemate baš previše celulita, i da trakica od tangica nije previše zategnuta. Ono što je najvažnije da znate kada je reč o gaćicama je da se zbog vode one rastegnu. Nemojte misliti da su vam potrebne jedne koje su komotnije ili za broj veće, ali nemojte kupiti ni premale – pokušajte da pronađete balans.

3. Push-up tikoviMnogo žena ima potrebu za push-up formom bikinija. Perlice, volančići ili resice pomoći će vam da vizuelno naglasite ili povećate grudi. Možete recimo izabrati jednobojni donji i šareni gornji deo bikinija, tako ćete uvećati grudi, a smanjiti zadnjicu.Dubok izrez daje efekat dužeg i užeg vrata. Ove godine trend je i nakit, kojim ćete strateški odvući ili privući pogled prema grudima.

4.Sakrijte stomakSreća je da su ove godine u modi jednodelni kostimi u stilu 50-ih, pa i za one koje imaju problema stomakom ima spasa. Najjednostavnije rešenje mogu biti dublje gaćice, a na plaži tanka tunika. Ako patite zbog toga što imate malo veću zadnjicu, kupite donji deo bikinija sa suknjicom.

5. Problem velikih grudiIzbegavajte bikini sa premalim trouglićima ili onaj bez bretela. Birajte bikini sa žicom, kao i onaj sa širom trakom između grudi, jer tako vaše bujno poprsje neće izgledati vulgarno. Bikini sa širokim bretelama bolje drži grudi na mestu i daje utisak manjih ramena. Izbegavajte volančiće, resice i šareni gornji deo – osim ako ne želite efekat još većih grudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs