Recept Demi Mur

Podmlađivanje pijavicama: Da li biste se usudili? (FOTO)

Već nakon prvog tretmana bore na licu će se smanjiti, a metod je potpuno prirodan
Nega
23:44h Autor:
Podmlađivanje pijavicama: Da li biste se usudili? (FOTO)
Foto: Profimedia

Posle detoksikacije pomoću pijavica, ljudi osećaju neverovatnu snagu, puni su energije, opušteniji su i smireniji, a bore na licu potpuno nestanu. Ove efikasne tretmane pijavicama Demi Mur koristi već godinama.

Postupak je jednostavan. Pijavice se stave na 3-4 mesta na stomaku i ostave se tu 10-ak minuta. Nakon što one uzmu dosta krvi, sklone se sa stomaka i sačeka se 10-ak minuta. Pijavice luče supstancu kolagenazen koja krv ćoveka pretvara u efikasno sredstvo za podmlađivanje.

Prirodni botoks! Domaća maska za transformaciju kože: Rezultati su vidljivi odmah!

Nakon 10 minuta, u posebnu posudu iscede se pijavice, a ta krv namaže se na lice. Nakon 30 - 45 minuta, efekat na koži je fenomenalan. Bore na licu se do 70 odsto izgube, a ostale je moguće ukloniti nakon nekoliko ovakvih tretmana.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Važno je napomenuti da se pijavice koriste jednokratno. "Nisu to pijavice uhvaćene u močvari, vec medicinske pijavice. One luče enzim koji izbacuju u krvotok osobe koju ugrizu. U principu, krvarenje traje prilično dugo, ali se tako poboljšava zdravlje jer oslobađa krv od toksina", pohvalila se poznata glumica.

Demi Mur je ispričala da ju je prvi ugriz terao da zgnječi crvića. Onda je sebe naterala da se opusti, počela je da radi vežbe disanja i posmatrala kako se crvi nadimaju od njene krvi i na kraju otpadaju.

Lepa i u pedesetim: Cake za dostojanstveno starenje bez odlaska pod nož!

Da li biste se usudili na ovako nešto?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs