Efikasan recept

Kineski metod podmlađivanja ledom: Čudesna tačka Feng Fu briše bore!

Ako redovno na ovu tačku stavljate kocku leda, organizam počinje da se podmlađuje, mnoge bolesti nestaju, a vi ćete uvek biti zdravi, raspoloženi i puni energije
Nega
08:22h Autor:
Kineski metod podmlađivanja ledom: Čudesna tačka Feng Fu briše bore!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Magično mesto za podmlađivanje u kineskoj akupunkturi naziva se Feng Fu (utočište vetra), a nalazi se na potiljku, u delu gde se sjedinjuju glava i vrat.

Negujte kožu kao Merilin Monro: Kocka leda za lepo, zdravo i sveže lice

Lezite na stomak (ili sedite), a kocku leda veličine 2×2 cm stavite na tačku Fen Fu (rupicu na potiljku). Držite led na tom mestu 20-ak minuta. Kocku leda možete fiksirati zavojem ili maramom.

Postupak ponavljati, sa pauzama od 2-3 dana, ujutro na prazan stomak i uveče, pred spavanje. Prehlada kod ove procedure nije moguća.

Na početku postupka može biti prisutan osećaj hladoće, ali za 30-40 sekundi oseća se priliv toplote na tačku delovanja. Prvih nekoliko dana imaćete osećaj euforije zbog oslobađanja endorfina u krvotok.

Ledena dijeta: Ubrzava metabolizam i garantuje sitost

Redovnim stavljanjem kocke leda na tačku Fen Fu poboljšava se san, raspoloženje i opšta vitalnost. Takođe, kineski metod podmlađivanja eliminiše glavobolju, zubobolju i bolove u zglobovima.

Delovanje na tačku Fen Fu vraća čoveka u fiziološku normu i podmlađuje telo jer organizmu daje snažan životni impuls.

Vratite svežinu vašem licu: Otarasite se podočnjaka i kolutova oko očiju na prirodan način!

Stručnjaci upozoravaju da delovanje ledom na tačku Fen Fu ne bi trebalo da primenjuju trudnice i osobe sa pejsmejkerom, epilepsijom i šizofrenijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs