Vredi probati

Najmoćniji saveznik u borbi protiv bora: Napravite domaći serum za glatku i zategnutu kožu!

Ova mešavina eteričnih ulja pomoći vam i za hidrataciju kože, čak i toniranju, a zbog odličnog efekta brzo ćete ga zavoleti
Nega
16:26h Autor:
Najmoćniji saveznik u borbi protiv bora: Napravite domaći serum za glatku i zategnutu kožu!
Foto: Shutterstock

Ako smatrate da je jedino efikasno sredstvo u borbi brotiv bora estetska hirurgija, grdno se varate. Donosimo vam recept za serum koji će vam kožu učiniti glatkom i zategnutom.

OVDE pročitajte pirču žene kojoj je želja za estetskom hirurgijom uništila život - Ona ne može da zatvori oči, ali nema nazad! (FOTO)

Glavni sastojci ovog seruma su eterična ulja, čija je primena zaista široka, a dobrobiti višestruke. Redovnom upotrebom ovog seruma, vaša koža će se zategnuti, a one blage bore postaće manje vidljive.

Kojih 5 namirnica brišu godine sa lica, saznajte OVDE - Sačuvajte mladolikost!

Sve što vam je potrebno

za ovaj serum jesu 2 kašike slatkog ulja od badema, 10 kapi eteričnog ulja čempresa, 10 kapi eteričnog ulja geranijuma i 7 kapi eteričnog ulja tamjana.

OVDE preuzmite recept za lekovito bademovo mleko - RIznica zdravlja koja sprečava rak i leči čir na želucu!

Sastojke izmešajte u manjoj staklenoj flašici i na lice ga nanosite svako veče pre spavanja i to male količine. Svega nekoliko kapi nakapajte na vrhove prstiju i utrljajte oko očiju, usana i svih onih mesta gde su se pojavile fine borice kao i na vrat.

Najbolja nega područja oko očiju - Recept za domaću masku od krompira koja uklanja podočnjake i pegla sitne bore, preuzmite OVDE.

Serum će vam promoći pri

hidrataciji pa čak i ujednačavanju tena, a zbog vidljivih odličnih efekata ubrzo će postati vaša svakodnevna rutina kad je u pitanju nega kože.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs