Produžite mladolikost

3 efikasna trika za smanjenje bora oko očiju: Nosite naočare, pijte dovoljno vode!

Borice je nemoguće potpuno izbeći, ali pravilna nega i obraćanje pažnje na to područje pomoći će vam da sprečite njihovo produbljivanje i pojavljivanje novih bora
Nega
23:08h Autor:
Foto: Shutterstock

Na ženskom licu bore se prvo pojavljuju na dva mesta - oko očiju i oko usana.
Mnoga istraživanja pokazala su da upravo bore oko očiju najviše izluđuju žene, što je i razumljivo jer naši sagovornici najviše gledaju u naše oči, a kad se bore spoje s podočnjacima, rezultat zaista može da bude nezadovoljavajući.

 

Naravno, borice je nemoguće potpuno izbeći, ali pravilna nega i obraćanje pažnje na to područje pomoći će vam da sprečite njihovo produbljivanje i pojavljivanje novih bora.

 

Kako da napravite domaću kremu mladosti i da želatinom zategnete kožu i ispeglate sitne bore saznajte OVDE.

 

Dobra krema za područje oko očiju izuzetno je važna, kao i ovi bjuti trikovi koji će pomoći da vaše lice što duže ostane mlado.

 

1. Napokon posetite optičara i nabavite naočare

 

"Dobro vidim, hvala lepo! Naočare mi ne trebaju", govorite samouvereno i čkiljite svaki put kada želite da pročitate titlove na televiziji ili da vidite da li je to vaša prijateljica prekoputa ulice. Bravo, upravo tako stvarate bore na području oko očiju. Pregazite svoj ponos i posetite optičara što pre.

 

2. Unosite više vode

 

Kada je koža dehidrirana, na njoj se brzo stvaraju bore i zato je vrlo važno da je održavate vlažnom spolja, ali i iznutra! Jedna ili dve čaše vode dnevno neće biti dosta - za lepu kožu važno je da se naviknete da pijete barem osam čaša vode svakog dana.

 

Kako da očistite, hidrirate i zategnete kožu prirodnim sastojcima saznajte OVDE.

 

3. Nabavite dobre sunčane naočare

 

Čak i ako vidite sasvim dobro, verovatno čkiljite kad god izađete na sunce. Nabavite dobre naočare za sunce i nosite ih čak i zimi, za vreme sunčanih dana.

 

Kombuha podmlađuje! OVDE saznajte više o tome.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...