FRIZURA ZA DAME KOJE VOLE PREFINJENIJI IZGLED: Dominiraće u predstojećim mesecima zato pravac po svoj termin kod frizera

Polako se odmori privode kraju, bliži vam se vreme za šišanje i to je odlična prilika da nešto promenite i isprobate.

Nega
Autor:
FRIZURA ZA DAME KOJE VOLE PREFINJENIJI IZGLED: Dominiraće u predstojećim mesecima zato pravac po svoj termin kod frizera
Frizura koja će biti trend jeseni 2023, Foto: Jam Press/CO Press Office / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od prvih stvari koju zakažemo nakon povratka sa odmora je upravo termin kod frizera. Vrlo često se donese i odluka o promeni frizure obzirom da ide nova sezona i to je uvek dobra prilika da se isproba nešto novo i drugačije.

Ukoliko i sami trenutno čekate na svoj termin za šišanje i razmišljate o promeni, dobra vest je da su stručnjaci za kosu već najavili trendove za jesen koji vas mogu inspirirati, a među frizurama koje će biti popularne i dalje ostaje bob.

Ako je verovati stručnjacima, verzija koja će obeležiti jesen pred nama je bubble bob.

Glavna karakteristika ovog boba su vrhovi uvijeni prema unutra koji mu daju taj zaobljeni, loptasti oblik. Zbog dužine kose negde između ramena i brade ova frizura će laskati gotovo svima jer, prema rečima stručnjaka, negde oko tog područja idealna dužina kose za svakoga.

Ova verzija boba posebno će se dopasti damama koje vole prefinjeniji izgled. Kako bi ovaj bob izgledao najbolje moguće u kućnoj varijanti stručnjaci sugerišu da nabavite dobru okruglu četku za feniranje.

U svakom slučaju, bubble bob može biti ultra šik frizura s kojom ćete zakoračiti u novu sezonu, prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs