Crno bela perspektiva

One su otkrile sve nesavršenosti svog tela, i ne stide ih se! (FOTO)

Najčešće su to strije koje nastaju nakon porođaja, te iako su možda na oko ružne, one su samo podsetnik na ono najvrednije u životu - rođenje deteta
Nega
17:48h Autor:
One su otkrile sve nesavršenosti svog tela, i ne stide ih se! (FOTO)
Foto: Instagram / Loveyourlines

Svaka žena na svom telu ima prirodne tragove godina koje su iza nje, a oni su najčešće u obliku strija koje su posledica pucanja kože na grudima, guzi ili stomaku.

U većini slučajeva to su strije koje nastaju nakon porođaja, te iako su možda na oko ružne, one su samo podsetnik na ono najvrednije u životu - rođenje deteta.

OVDE pogledajte savete doktora Oza za rešenje strija!

U današnje vreme, mnoge žene su počele da se stide svog tela i tih linija koje ima skoro svaka majka na ovoj planeti. Ili, ako ih nema sada, kad tad će se u životu suočiti sa njima.

Prava galerija crno belih fotografija nagih žena na kojima se vide sve nesavršenosti njihovog tela, naročito strije, nalazi se na Instagram profilu “loveyourlines”.

OVDE saznajte kako da smanjite strije za mesec dana!

Pomenuti Instagram profil otvorile su dve majke iz SAD-a. Stekao je ogromnu popularnost, a trenutno ima više od 25.000 pratilaca.

Fotografije slave prirodan izgled ženskog tela, koji kao takav ima posebnu vrednost. Uz svaku fotografiju ide i životna priča žene koja je na slici.

Šokiraće vas! OVDE pročitajte šta je zaista celulit.

Uglavnom je reč o stomačićima nakon porođaja, linijama na grudima ili bokovima, a poruka je da se ne treba stideti onoga što nam je priroda dala.

Jedan osmeh tog malog stvorenja koje je živelo i raslo u majčinoj utrobi devet meseci, vredan je i dovoljan da svaku nesavršenu crtu tela svaka majka zavoli.

OVDE pročitajte kako je mlada smršala 51 kilogram da bi mladoženja mogao da je prenese preko praga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs