nega

HOLIVUDSKE LEPOTICE SKUPU KOZMETIKU ZAMENILE SU PRIRODNOM: Sindi podočnjake uklanja krompirom, a ONA je šokirala izborom

Mnoge poznate dame neguju se na prirodan način, izbegavajući skupe kozmetičke proizvode, zbog čega je njihova koža blistava.

Nega
17:43h Autor:
HOLIVUDSKE LEPOTICE SKUPU KOZMETIKU ZAMENILE SU PRIRODNOM: Sindi podočnjake uklanja krompirom, a ONA je šokirala izborom
Poznate dame koje se neguju na prirodan način, Foto: Profimedia

Poznato je da holivudske zvezde vode računa o svom izgledu, te da pribegavaju raznim metodama nege. Međutim, uprkos činjenici da im je sve dostpuno, mnoge od njih koriste prirodne preparate kojima se neguju.

Američka glumica Ketrin Zita Džouns (51) najviše preferira domaću kozmetiku:

Ketrin Zita Džouns
Ketrin Zita Džounsfoto: Profimedia

"Istrljam mešavinu meda i soli po celom telu kako bih napravila piling i navlažila kožu. Nakon što to operete, koža izgleda sjajno.Takođe, umesto regeneratora upotrebljavam mešavinu meda i piva. Nakon toga danima mirišem kao dno pivske bačve, ali taj tretman je odličan za kosu", otkrila je ona.

Kameron Dijaz (48) takođe pribegava prirodnim načinima nege, a budući da ima problem sa aknama, lice redovno trlja mlekom u prahu, od čega koža postaje izuzetno meka.

Kameron Dijaz
Kameron Dijazfoto: Profimedia

Natali Portman (39) izbegava kupovinu kozmrtičkih sredstava, dok ih umesto toga sama priprema. Natali na lice stavlja masku od zgnječenog kivija pomešanog sa kašičicom meda i malo jogurta. Masku treba naneti i držati na licu oko 20 minuta.

Natali Portman
Natali Portmanfoto: Profimedia

Tamnih kolutova ispod očiju, Sindi Kraford rešava se uz pomoć krompira. Proces je veoma jednostavan, a svodi se na to da na kapcima drži kriške sirovog krompira.

Sindi Kraford
Sindi Krafordfoto: Profimedia

Takođe, mnoge druge holivudske dive pribegavaju sličnim metodama nege. Među njima je i američka glumica Goldi Hon koja se podočnjaka rešava kremom koja se inače koristi protiv hemoroida.

Italijanska glumica Ornela Muti obožava masku od zgnječenoga krastavca kojem doda malo meda i jogurta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs