Probajte i vi

Smanjite strije za mesec dana: Napravite sami efikasan prirodni piling

Svaka žena želi da se oslobodi strija na različite načine: od upotrebe skupih krema, pa do uklanjanja putem hirurških intervencija. Međutim, uz pomoć prirodnih metoda svaka dama može da se oslobodi strija ili da ih značajno smanji
Nega
23:10h Autor:
Smanjite strije za mesec dana: Napravite sami efikasan prirodni piling
Foto: Thinkstock

Strije su bledi ožiljci koji se javljaju na koži tokom hormonskih promena u organizmu: u trudnoći, prilikom dojenja, naglog povećanja ili smanjenja telesne težine. Češće su kod žena sa niskim sadržajem elastičnih vlakana u koži i onima koje su izložene naslednom faktoru.

Naravno, svaka žena želi da se oslobodi strija na različite načine: od upotrebe skupih krema, pa do uklanjanja putem hirurških intervencija. Međutim, uz pomoć prirodnih metoda svaka dama može da se oslobodi strija ili da ih značajno smanji.

Koje su najčešće zablude o strijama saznajte OVDE.

Piling protiv strija

Potrebno vam je: 250 grama soli, 250 grama šećera, 100 ml palminog ulja (palmino ulje možete da zamenite bilo kojim drugim biljnim uljem). Količinu pilinga prilagodite svom telu (problematičnim delovima na njemu).

Postupak: Sve komponente promešajte i tokom večernjeg tuširanja nanesite na problematične delove i detaljno istrljajte. Nakon postupka, na telo nanesite hidratantnu kremu ili losion.

Već posle mesec dana svakodnevnih procedura, primetićete da strije postaju manje primetne. Ni u kom slučaju ne smete da zanemarujete ovu proceduru posle prvih pozitivnih rezultata.

A koji su saveti doktora Oza za problem strija pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs