probajte

KEJT MIDLTON SE KUNE U OVAJ PRIRODNI BOTOKS: Deluje istog trenutka i briše bore u sekundi! (FOTO)

Ukoliko ste se pitali da li postoji prirodna zamena za botoks, odgovor je DA, i upravo je Kejt Midlton ta koja ga svakodnevno koristi.

Nega
Autor:
KEJT MIDLTON SE KUNE U OVAJ PRIRODNI BOTOKS: Deluje istog trenutka i briše bore u sekundi! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Možda su Kejt Midlton dostupni svi mogući kozmetički preparati i procedure, ali tajna njene blistave i zategnute kože zapravo leži u organik preparatu koji još zovu prirodni botoks, iako zapravo nema veze sa botulinskim toksinom, koji se uglavnom koristi za zatezanje lica.

Vojvotkinja se u njega kune i koristi ga godinama, a zanimljivo je da ste taj moćni sastojak verovatno već videli na etiketama određenih bjuti proizvoda, a da niste znali koliko je delotvoran. U pitanju je spilantol koji je zapravo lokalni anestetik biljnog porekla. Njegova dobra strana je to što se može koristiti i nekoliko puta dnevno, a njegov učinak je tako moćan da može potpuno da umanji bore oko očiju na skoro sat vremena.

STOPALA I PETE NEŽNI POPUT SVILE: Ovaj recept treba odmah da probate!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Dakle instant lice bez bora. Sa druge strane, redovnom primenom, lice se neguje i umanjuju bore i nesavršenosti na duže staze.

Bitno je i napomenuti da spilantol nije ni medicinska supstanca, niti lek, već isključivo kozmetički sastojak. Reč je o takozvanoj masnoj kiselini koja se dobija iz biljke Acmella oleracea i popunjava sitne bore i prve znakove starenja na licu.

Dermatolozi su potvrdili njegovo pozitivno dejtstvo, međutim, trenutno ne postoje dugotrajne studije koje bi bliže pojasnile delovanje ovog sastojka. Do sada nije bilo neželjenih dejstava, međutim stručnjaci upozoravaju da kao i sa bilo kojim drugim proizvodom, i sa ovim treba biti oprezan.

Spilantol se nalazi i u nekim popularnim kozmetičkim preparatima, međutim, bitno je napomenuti da se ovaj sastojak primenjuje tek nakon što prođe obradu i izdvajanje ekstrakta u laboratorijskim uslovima, odnosno, nije preporuka da koristite samu biljku.

RAK KOŽE I 4 PRIRODNA NAČINA LEČENJA: Ulja koja oporavljaju obolelu kožu!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Spilantol se dodaje u serume i kreme i koristi se jednostavno - tako što ih nežno umasirate u lice. Takođe, preporuka je da ga koristite i sa drugim anti age preparatima kao što su hijaluronska kiselina, vitamin C ili retinol kako biste osigurali najbolje rezultate, baš kao što to radi i Kejt Midlton.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs