kako vam se dopada?

DŽESIKA ALBA PROMENILA FRIZURU I TO DRASTIČNO: Rekla zbogom talasima i dugoj kosi! (FOTO)

Približavanje kraja godine mnoge navodi na velike promene, a često izbor padne na promenu frizure. Poslednjih meseci vladajući trend je bob, a ovoj sjajnoj kratkoj frizuri nije odolela ni Džesika Alba koja je pokazala nov, svež izgled

Nega
Autor:
DŽESIKA ALBA PROMENILA FRIZURU I TO DRASTIČNO: Rekla zbogom talasima i dugoj kosi! (FOTO)
Džesika Alba, Foto: Profimedia

Glumica i uspešna preduzetnica Džesika Alba privukla je popriličnu pažnju kada je svoje prepoznatljive duge, sjajne talase zaminila s kratkom bob frizurom u smeđoj nijansi. Talasasta bob frizura dodala je blistavost i uglađenost Džesikinom ionako sjajnom izgledu, a mnogi predviđaju kako će ova njena promena mnoge podstaći da i sami promene svoju frizuru.

I dok Alba uobičajeno neguje opušten glamurozni stil, njenaduga kosa ukrašena talasima dugo vremena bila je prepoznatljiv deo njenog izgleda,ali moramo da priznamo da joj ovaj mnogo kraći stil sjajno pristaje.

Albina stilistkinja, koja redovno sarađuje sa zvezdama kao što su Paris Hilton i Lisa Rina, otkrila je kako je Albinu kosu skratila za barem 30 cm, video rezultata objavljenog na Instagramu dokazuju da se to itekako isplatilo.

Ali, Džesika nije jedina poznata dama koja se uoči praznika odlučila za promenu imidža.

ZAŠTO INDIJKE SPAVAJU S PLETENICAMA NA GLAVI: Tajna savršeno zdrave, bujne i sjajne kose!

Džesika Alba
foto: Profimedia

Pre dva mjeseca Kortni Kardašijan dospela je na naslovne strane zbog kratkog boba za koji je bio zaslužan njen verenik Travis Barker. Selena Gomez takođe je otkrila svoj novi bob na TikToku.

Bob frizure veliki su trend ove godine, definitvno jedna od najpoželjnijih frizura – pristaju svakom obliku lica i svakoj teksturi kose. Osim toga, dramatični potez skraćivanja kose ne samo da daje trenutno novi, svež izgled, već je to i najlakši način da vratite kosi zdravlje i da joj pružite priliku za oporavak.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs