Vreli dani sa stilom

Top 5 najlepših frizura za leto

Napravite jednostavne i moderne frizure, koje će omogućiti vašoj kosi da diše i tokom vrelih dana
Nega
16:34h
Top 5 najlepših frizura za leto

Vlaga, vrućina i znoj su sastavni deo leta. Ono što može svaku ženu da dovede do ludila je kada nakon 20-ak minuta provedenih u pravljenju savršene frizure, ta ista frizura izgubi oblik i pre nego napustite kuću. Zato smo spojili lepo i korisno i izdvojili frizure koje će odoleti vlazi i znoju, dok ćete vi izgledati neodoljivo.

Prirodni talasi

Dugu kosu nemojte maltretirati feniranjem ili presovanjem. Pustite je da diše, i to u stilu morskih talasa. Nakon što operete kosu napravite labavu pletenicu ili smotajte kosu u labavu punđu. Nemojte je češljati, već samo stavite malo silikona ili kreme na vrhove. Ova frizura ne zahteva vreme, a možete je nositi svuda.

Neuredna balerina

Jednostavno, neuredno i seksi je najbolji način da se opiše ova frizura. Napravite visoku punđu, ali je razbarušite, izvucite neki pramen, jer što nemarnije izgledala vaša punđa, to će biti interesantnija. Budite boho princeza, bez imalo muke. Možete ukrasiti vašu punđu trakama sa cvetovima, kako bi postogli što romantičniji izgled.

Pletenica ili riblja kost

U stilu morske sirene, napravite riblju kost ili pletenicu, a zatim je prebacite na jednu stranu. Ne samo da će vam ova frizura poslužiti tokom rashlađivanja, već zahteva i vrlo malo šminke, a možete je nositi na posao i na plažu. Ženstvena i egzotična, ova frizura je pravo rešenje za letnje dane.

Moćna Afrodita

Spajanjem pletenice i neuredne punđe dobićete neobičnu frizuru u stilu grčkih boginja. Ova frizura je posebno pogodna za devojke sa teškom i gustom kosom, a kako podseća na krunu idealna je za romantične večeri ili letnja venčanja.

Kao čvor

Ukoliko više volite urednije frizure, napravite punđu u obliku čvora na sred glave. Pokažite vrat, a po potrebi možete staviti malo gela kako bi vam frizura bila što sređenija. Pomalo seksi, pomalo strogo, ovo je frizura koja će vam u potpunosti otvoriti lice, te vam toplo preporučujemo da pokrijete podočnjake i dopunite izgled minđušama i ogrlicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs