Lako se kombinuje

ZABORAVITE CRVENE NOKTE: Ovo je najpoželjniji pedikir za kraj leta!

Odlično ide uz preplanuli ten

Nega
Autor:
ZABORAVITE CRVENE NOKTE: Ovo je najpoželjniji pedikir za kraj leta!
Foto: Shutterstock

Zahvaljujući vrlo popularnim papučama i sandalama, novi trend plavog laka na noktima izgleda zaista sjajno i predstavlja pravo osveženje nakon do sada vrlo popularnih boja kao što su crvena, bež i crna.

Modna influenserka Linda Tol na svom profilu na Instagramu podelila je nekoliko originalnih načina kako plavi lak za nokte uklopiti u dnevni stajling, a rezultat je izgled koji se isplati kopirati.

Linda bira nijansu svetloplavog laka za nokte koji graniči s tirkiznom, a ovakav pedikir, koja će sigurno privući pažnju, izgleda sjajno, posebno u kombinaciji s minimalističkim ženskim odelima koje krase čiste linije. Plava nijansa laka za nokte odlično izgleda i dolazi do izražaja u kombinaciji sa sandalama svetle boje.

Velikoj popularnosti laka za nokte u ovoj nijansi u prilog ide vrlo kul izgled koji predstavlja pravo bjuti osveženje i dobrodošlu promenu nakon noktiju u klasičnoj crvenoj, crnoj i bež boji. S druge strane, svetloplava nijansa odličan je izbor u letnjim danima, pogotovo na njegovom samom kraju, jer svetla boja se odlično slaže s preplanulim tenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs