BJUTI TRIK PRINCEZE DAJANE: Za blistavu kožu, bez nepravilnosti, isprobajte ovu genijalnu domaću masku!(RECEPT)

Dajana je volela i upražnjavala prirodnu negu

Nega
20:10h Autor:
BJUTI TRIK PRINCEZE DAJANE: Za blistavu kožu, bez nepravilnosti, isprobajte ovu genijalnu domaću masku!(RECEPT)
Foto: Profimedia

Malo ko bi rekao da je princeza Dajana imala problema s nesavršenom kožom, posebno rozaceom- crvenilom koje se javlja usled proširenih kapilara.

Ali, zapravo vrlo jednostavna bjutiy rutina pomogla joj je da kožu lica održi besprekornom.

Njene metode i posebno dva proizvoda bez kojih nije mogla, otkrila je njena kozmetičarka i prijateljica Meri Grinvel.

Princeza Dajana u sećanjima mnogih ostala je kao jedna od najvećih prirodnih lepotica, ali čak je i ona vodila bitku s nesavršenostima na koži. Uprkos tom problematičnom stanju kože - crvenilu na licu i vlasištu, koje se povremeno javljala kao posledica proširenja kapilara, njena koža uvek se činila negovanom, hidriranom i bez vidljivih mrlja. Zahvaljujući njenoj kozmetičarki i prijateljici Meri Grinvel sada i znamo kako je to Dajana i postizala.

Umesto podvrgavanja skupim tretmanima ili proizvodima Lejdi Di se naslanjala na jednostavne i dostupne preparate poput smirujućeg ružinog ulja i domaćih maski za lice od avokada.

Ali, tajna njene savršene kože bila je i u doslednoj bjuti rutini. Grinvel je tak otkrila kako se Dajana držala jednostavne rutine čišćenja, toniranja i hidratacije kože dva puta dnevno.

''Dajana je bila vrlo razumna kada je bila reč o koži. Uvek bi se pobrinula da skine šminku na kraju dana i da ima čisto lice pre nanošenja šminke'', ispričala je Grinvel za strane medije.

''Nakon što sam počela raditi s njom, Dajana je počela da radi sve umereno. Smanjila je i unos alkohola koji često podstiče rozaceu pa joj je i to verovatno pomoglo da izbegne pojavu neugodnih mrlja'', rekla je Grinvel.

Jednostavna maska za kožu od avokada, koju je koristila princeza:

Sastojci:

  • ½ zrelog avokada
  • 2 žlice tople vode
  • 1 kašikaa meda

Primena:

Viljuškom zgnječite avokado. Med rastopite u toploj vodi, a zatim ga dodajte avokadu i sve pomešajte u kompaktu smesu. Masku nanesite na lice prstima ili uz pomoć četikice. Ostavite da deluje 10 minuta, a zatim je isperite mlakom vodom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs