ima toliko načina

FRIZURE KOJE MOŽETE BRZO I LAKO NAPRAVITI ZA SVEŽIJI IZGLED OVOG PROLEĆA: Potreban vam je samo jedan detalj! (FOTO)

Ovog proleća sve se okreće oko frizura koje je jednostavno održavati i oko prihvatanja svoje prirodne teksture i tipa kose.

Nega
Autor:
FRIZURE KOJE MOŽETE BRZO I LAKO NAPRAVITI ZA SVEŽIJI IZGLED OVOG PROLEĆA: Potreban vam je samo jedan detalj! (FOTO)
Instagram / thecold.soul, Foto: Instagram / thecold.soul

Sve je veća potražnja za frizurama koje je lako negovati i stilizovati kod kuće. Ako uz to zahtevaju minimalno ili nikakvo korišćenje alata za stilizovanje, to je dodatni bonus. Na taj način će vam kosa duže biti zdravija i sjajnija. Mnogi žude za promenom pa biraju hrabre frizure uz koje izlaze iz svoje zone komfora, a kako bi vam kosa svaki dan zablistala važno je znati i sve načine koje ju je moguće stilizovati u samo nekoliko minuta.

Novi stil frizure je jedan od načina na koji možete razbiti monotoniju ovog proleća. Posvetite se sebi i resetujte se za toplije i sunčanije dane pred nama. Bilo da uskoro planirate da posetite svog frizera u salonu ili želite ideje za to kako da stilizujete kosu kod kuće, mi vam donosimo nove trendove koji vam mogu služiti kao nadahnuće.

Prema generaciji Z, razdeljak na sredini je simbol mladosti koji je trenutno u trendu. To je jednostavan način na koji se vaša postojeća frizura u potpunosti može preobraziti. Taj potez daće vam drugačiji i svež izgled uz minimalno truda. S druge strane, ako imate kovrdžavu kosu, dozvolite svojoj prirodnoj teksturi da zablista ovog proleća.

Gumice, marame, i skranči kao i kopče za kosu takođe igraju jednu važnu ulogu u ovosezonskim trendovima za kosu. Ovi dodaci su uistinu jednostavan način za nadograditi svoj stil, kao i za ukrasiti frizuru. U nastavku vam donosimo frizure kojima možete osvežiti svoj izgled ovog proleća.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs