pogledajte

Ovako je Odri Hepbern iscrtavala oči: Otkriven tajni trik za savršeno iscrtan ajlajner! (FOTO)

Odri Hepbern oduvek je imala savršeno iscrtan ajlajner, evo kako joj je to polazilo za rukom...

Nega
Autor:
Ovako je Odri Hepbern iscrtavala oči: Otkriven tajni trik za savršeno iscrtan ajlajner! (FOTO)
Odri Hepbern, Foto: Profimedia

Odri Hepbern, dama koja je plenila elegancijom i odmerenošću bila je ikona Holivuda i uzor mnogim damama širom sveta. Njeni beauty trikovi i dan-danas se prepričavaju, a stil oponaša.

Najveća tajna koju je naučila od njenog šminkera Alberto de Rosija, a koju smo tek danas saznali jeste kako savršeno iscrtati ajlajner. Njene prelepe krupne oči uvek su bile savršeno uokvirene, a evo kako i vi to da postignete.

Korak 1:

Sedite ravno ispred ogledala s blago spuštenom glavom. Uzmite ajlajner i tačkicom obeležite gde želite da se završava linija koju ćete prevući preko gornjeg dela kapka. Ne odstupajte od oblika i visine svog kapka. Ipak, savet je da ugao bude 45 stepeni kako bi se dopbio mačkasti efekat.

Najstrožije čuvana tajna o životu Odri Hepbern: Nema tih para koje mogu da kupe sreću!

Odri Hepbern
foto: Profimedia

Korak 2:

Udahnite duboko kako vam ruka ne bi zadrhtala. Polako krenite da povlačite liniju od unutršanjeg dela gornjeg kapla ka spoljašnjem. Savet je da uvek budete što bliže liniji trepavica.

Korak 3:

Nakon što ste povukli liniju preko celog kapka, neophodno je samo da povežete kraj linije s tačkicom koju ste obeležili na početku. Uvek spremite štapić kojim ćete pažljivo otkloniti višak boje ukoliko ste negde „skrenuli s puta”. Isprobavajte više puta pre nego što se dobro izvežbate.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs