ODLIČAN TRIK ZA DOBRA IZGLED

Kocke leda sa limunom i nanom su postale pravi hit za negu:Kad vidite šta rade sa kožom i vi ćete početi da ih koristite

Problemi sa kožom nestaju kao rukom odneseni

Nega
15:22h Autor:
Kocke leda sa limunom i nanom su postale pravi hit za negu:Kad vidite šta rade sa kožom i vi ćete početi da ih koristite
Foto: Shutterstock

Odlazak kod kozmetičara zahteva izdvajanje dosta novca, zato se uvek trudimo da pronađemo jednako efikasne, a mnogo jeftinije opcije.

Ovaj video na instagramu je pogledalo preko 200 hiljada ljudi, a ko god je probao ovaj trik, oduševljen je rezultatima, ako je verovati komentarima.

Bilo da imate osetljivu ili suvu kožu, neujednačen ten ili vas muče podočnjaci, ovaj trik će vam pomoći. Tretman kockicama leda je za kratko vreme postao pravi hit, a ovo je recept:

Biće vam potrebno:

  • Sok od paradajza ili svež paradajz iseckan na kockice
  • Med
  • Sitno seckani list nane
  • Limun

U blenderu izmiksajte sastojke i dodajte malo vode. Nakon toga smesu prelijte u kalupe za led i stavite u zamrzivač da se stegne. Nako toga, kockice su spremne za upotrebu.

Ima savršen ten zahvaljujući samo jednoj navici: Verovali ili ne, ovako Dženifer Lopez održava mladoliki izgled! (FOTO)

Očistite lice, pa kockicama leda uradite blagu masažu lica. Ovaj mali kućni spa tretman će smiriti iritacije na koži, ujednačiti ten, a koža će bit glatka, blistava i nežna.

Dok se kockice otapaju, koža će upijati sve zdrave sastojke, a hladnoća će imati dodatno umirujuće dejstvo.

Javite nam utiske ukoliko isprobate ovaj kućni tretman za lepši ten!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs