STOPALA KAO BEBINA - ISPROBAJTE!

Vaša stopala će biti kao bebina: Piling od limete učiniće kožu stopala ponovo nežnom, glatkom i negovanom!(RECEPT)

Koža na stopalima skolan je zadebljanjima i pukotinama, koje nisu ni estetski privlačne niti prijatne, ali postoji rešenje za to koje možete da primenite savim lako same, kod svoje kuće.

Nega
Vaša stopala će biti kao bebina: Piling od limete učiniće kožu stopala ponovo nežnom, glatkom i negovanom!(RECEPT)
Foto: Shutterstock

Ovo je sigurno jedNA od najboljih kombinacija preparata za negu stopala, a najbolje je to što ga možete napraviti sasvim same i vrlo jednostavno u udobnosti vašeg vašeg doma.

Evo kako da napravite piling za stopala od limete koji će učiniti da koža na stopalima ponovo postane glatka, pukotine nestanu, a vaše pete glatke, lepe i negovane.

Potrebni sastojci:

Priprema:

Otopite dve kašike kokosovog ulja na pari, sklonite sa vatre i dodajte pola šolje gorke soli. Na ovu količinu dodajte i nekoliko kapi eteričnog ulja limete, 1 kašiku sode bikarbone i izrendanu koricu jedne limete.

Ako želite više pilinga, povećajte količine, prema potrebi. Potopite stopala u toploj vodi, zatim ih izmasirajte ovim mirisnim pilingom, nežnim kružnim pokretima, a nakon toga isperite stopala toplom vodom i namažite hidratantnom kremom. Možete stopala uviti i u najlonske kese i držati ih oko pola sata, kako bi krema što bolje upila.

(Stil.kurir.rs/Manouvellemodeblog)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs