VREDI PROBATI

Sjajni trikovi za uklanjanje podočnjaka: Tamni kolutovi nestaju za 10 minuta!

Podočnjaci znaju da budu prava noćna mora za svaku ženu. Srećom postoje trikovi koji ih uklanjaju neverovatnom brzinom

Nega
15:58h Autor:
Sjajni trikovi za uklanjanje podočnjaka: Tamni kolutovi nestaju za 10 minuta!
Foto: Shuterstock

Za uklanjanje podočnjaka osmišljene su brojne kreme, ali pre nego što isprobate sva čuda kozmetike, dajte šansu ovim trikovima koje možete izvesti uz pomoć nekoliko stvari koje već imate u kuhinji.

Na ovaj način tamni kolutovi i kesice ispod očiju će vrlo brzo nestati.

1. Ohladite krompir u frižideru. Isecite ga na kriške, dobro ih operite te položite na zatvorene oči. Lezite s kriškama na očima 10-15 minuta te zatim isperite taj deo lica.

2. Isprobajte sveže krastavce. Postupak je isti kao i sa krompirom.

3. Ohladite 2 kašike u frižideru i blago ih položite na oči na nekoliko minuta.

4. Iskorišćene kesice kamilice ili zelenog čaja, sačuvajte i stavite u činiju i zatim u frižider. Ujutru stavite kesice na oči te pustite da odrade svoje. Nakon 10 minuta lagano isperite to područje.

Nakon što jednom od ovih metoda ublažite natečene kesice oko očiju, nanesite korektor. Ovde će od pomoći biti oni u boji. Ako su vaši podočnjaci ljubičastih nijansi, za vas je najbolji korektor u žutim tonovima. Ako ipak imate modre podočnjake, izaberite korektor narandžastih tonova.

Nakon njega nanesite običan korektor u nijansi svetlijoj od pudera koji ćete koristiti. Birajte one koji su ređi i tečniji. Gusti korektori nisu dobra ideja jer će se zavući u sitne bore oko očiju i istaći ih, a to niko ne želi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs