Probajte

OVAKO SE NEGUJE HALE BERI (54): Maska koja posvetljuje, zateže, smanjuje bore i daje prirodni sjaj! (VIDEO)

Ova kurkuma maska za lice jedna je od njenih omiljenih rutina koja može da se napravi kod kuće

Nega
OVAKO SE NEGUJE HALE BERI (54): Maska koja posvetljuje, zateže, smanjuje bore i daje prirodni sjaj! (VIDEO)
Hale Beri, Foto: Profimedia

Vreme je da prekinete sve što radite i obratite pažnju na beauty savet za negu kože koji je podelila Hale Beri. Glumica je objasnila kako da napravite masku za lice koristeći četiri sastojka koja verovatno već imate u vašoj kuhinji.

Beri je na Instagramu svog novog profila o zdravlju i velnesu podelila recept, objasnivši da je to jedna od njenih omiljenih „uradi sam maski“. Ona „posvetljuje, zateže, smanjuje fine bore i daje taj prirodni sjaj“.

Za ovu masku za lice treba će vam četiri sastojka:

  • 2 supene kašike skuvanog zelenog čaja
  • prstohvat kurkume u prahu
  • 1/2 kašičice limunovog soka
  • 1/4 šolje običnog jogurta

Hale Beri (53) pokazala brutalne trbušnjake: Ovaj napitak je zaslužan za njen perfektan izgled! (FOTO)

Ako nije dovoljan podstrek da probate ovu masku za lice to što savet dolazi upravo od ove lepotice, evo koje su koristi svakog sastojka na vašu kožu.

Zeleni čaj sadrži antioksidante koji su posebno snažni ako se primjenjuju lokalno, pa se koristi u nezi kože kao pomoć u borbi protiv oštećenja prirodnih ulja. Limunov sok donosi dodatne antioksidante, dok kurkuma deluje protivupalno i može pomoći da se posvetli koža. (Obavezno se držite napisanih mera za svaki od proizvoda, jer kurkuma može da oboji kožu u žutu boju, a kiselina u limunovom soku može da je oštetiti, rekao je dermatolog Toral Patel. Konačno, jogurt može pomoći da se ublaži iritacija.

Za potpuni spa užitak možete uključiti masku za lice u beauty rutinu koja ima četiri faze koje je Beri objavila na svom IGTV-u nedavno. U videu, Beri čisti kožu električnom četkom za lice, a zatim koristi piling. Treći korak u videu je stavljanje hidrantna maska za lice, koju sada možete zameniti ovo sa kurkumom. Poslednje, ali ne najmanje bitno, jeste stavljanje hidratantnog seruma sa mlečnom kiselinom.

Najefiksnija maska za lice: Magična formula za blistav ten bez mitisera!

Izgleda da je Beri prepuna predloga o tome kako da negujete svoju kožu dok ste u izolaciji. Kako biste iskoristili njen najnoviji beauty savet i recept za masku za lice nećete morati da idete dalje od kuhinje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs