7 prirodnih lepotica

One su prestale da stare pre 20 godina: Sasvim obične žene otkrivaju cake koje stvarno deluju! (FOTO)

One nisu prebogate glumice, već dame koje su izabrale zdrav život

Nega
Autor:
Foto: Instagram mommaphysique / lurehsu

Ko kaže da možete da budete mladoliki samo ako ste holivudska zvezda i obavili ste seriju estetskih operacija? Ove dame su živi primer da je u pitanju samo zabluda, piše Stil.kurir.rs.

Sedam sasvim običnih žena otkriva svoje tajne kako da zaustavite starenje i sačuvate kožu mladom, blistavom i prelepom nakon četrdesete!

 

Lur Su (43)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 許路兒LureHsu (@lurehsu) on

Dizajnerka sa Tajvana osvojila je Instagram svojim tinejdžerskim izgledom! Ona tvrdi da je tajna njenog izgleda to što ne jede meso, a obožava povrće, voće i sport. Takođe, nikada ne izlazi napolje bez prethodnog nanošenja kreme sa zaštitnim faktorom. Ona preporučuje da pažljivo birate hidrirajuće i hranljive kreme koje će sprečiti pojavu bora.

 

Marina de Bošir (54)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Молодость, красота, здоровье! (@marideboshir) on

Marina priznaje da mnogo vremena posvećuje nezi, ali rezultat se i te kako vidi. Kaže da je tajna njenog izgleda izbalansirana ishrana, a što se tiče lica bez bora, Marina tvrdi da joj facijalne vežbe mnogo pomažu.

 

Karelija Moran (48)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARELIA MySmallWardrobe.com (@my_small_wardrobe) on

Karelija je nedavno pokrenula modni blog, a magazini Elle i španski Marie Claire već su zainteresovani za nju. Ona radi, vežba, vodi psa u šetnju - i kaže da su aktivnost i genetika presudne za njen fantastičan izgled.

 

Li Jelin (50)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 刘叶琳 Liu Yelin (@queenyelin) on

Bivša bibliotekarka iz Kine vodi izuzetno zdrav život i obožava plivanje. Kaže da je njenom sinu izuzetno teško da pronađe devojku, jer gde god da se pojavi sa mamom, svi misle da mu je ona devojka.

 

Anželik Majls (52)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelique Miles (@angeliquemiles) on

Nakon četrdesete, Anželik je otkrila krosfit, koji joj je sada omiljeni hobi. Ona mnogo radi, a svaki slobodan trenutak koristi za različite vežbe, zahvaljujući kojima ima neverovatno telo. Takođe, Anželik ne konzumira šećer i mlečne proizvode.

 

Liz Vebster (51)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liz Webster (@mommaphysique) on

Liz je majka troje dece i dobitnik srebrne medalje na takmičenju u bodibildingu. Vlasnik je kompanije za proizvodnju suplemenata za sportiste i ljubitelje zdravog života. Svakog dana vežba u teretani, ishrana joj je izbalansirana i svakodnevno uzima vitamine i minerale. Zbog svega toga izgleda bar 20 godina mlađe.

 

Folejk Hantun (42)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Folake Kuye Huntoon (@stylepantry) on

Folejk je majka troje dece, stilista i dizajner. Provodi dosta vremena sa svojom porodicom, obožava zdravu hranu, mnogo radi i šeta i uživa u životu. Kaže da bez sreće koja dolazi iznutra sigurno ne bi izgledala ovako dobro.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...