7 prirodnih lepotica

One su prestale da stare pre 20 godina: Sasvim obične žene otkrivaju cake koje stvarno deluju! (FOTO)

One nisu prebogate glumice, već dame koje su izabrale zdrav život

Nega
Autor:
One su prestale da stare pre 20 godina: Sasvim obične žene otkrivaju cake koje stvarno deluju! (FOTO)
Foto: Instagram mommaphysique / lurehsu

Ko kaže da možete da budete mladoliki samo ako ste holivudska zvezda i obavili ste seriju estetskih operacija? Ove dame su živi primer da je u pitanju samo zabluda, piše Stil.kurir.rs.

Sedam sasvim običnih žena otkriva svoje tajne kako da zaustavite starenje i sačuvate kožu mladom, blistavom i prelepom nakon četrdesete!

Lur Su (43)

Dizajnerka sa Tajvana osvojila je Instagram svojim tinejdžerskim izgledom! Ona tvrdi da je tajna njenog izgleda to što ne jede meso, a obožava povrće, voće i sport. Takođe, nikada ne izlazi napolje bez prethodnog nanošenja kreme sa zaštitnim faktorom. Ona preporučuje da pažljivo birate hidrirajuće i hranljive kreme koje će sprečiti pojavu bora.

Marina de Bošir (54)

Marina priznaje da mnogo vremena posvećuje nezi, ali rezultat se i te kako vidi. Kaže da je tajna njenog izgleda izbalansirana ishrana, a što se tiče lica bez bora, Marina tvrdi da joj facijalne vežbe mnogo pomažu.

Karelija Moran (48)

Karelija je nedavno pokrenula modni blog, a magazini Elle i španski Marie Claire već su zainteresovani za nju. Ona radi, vežba, vodi psa u šetnju - i kaže da su aktivnost i genetika presudne za njen fantastičan izgled.

Li Jelin (50)

Bivša bibliotekarka iz Kine vodi izuzetno zdrav život i obožava plivanje. Kaže da je njenom sinu izuzetno teško da pronađe devojku, jer gde god da se pojavi sa mamom, svi misle da mu je ona devojka.

Anželik Majls (52)

Nakon četrdesete, Anželik je otkrila krosfit, koji joj je sada omiljeni hobi. Ona mnogo radi, a svaki slobodan trenutak koristi za različite vežbe, zahvaljujući kojima ima neverovatno telo. Takođe, Anželik ne konzumira šećer i mlečne proizvode.

Liz Vebster (51)

Liz je majka troje dece i dobitnik srebrne medalje na takmičenju u bodibildingu. Vlasnik je kompanije za proizvodnju suplemenata za sportiste i ljubitelje zdravog života. Svakog dana vežba u teretani, ishrana joj je izbalansirana i svakodnevno uzima vitamine i minerale. Zbog svega toga izgleda bar 20 godina mlađe.

Folejk Hantun (42)

Folejk je majka troje dece, stilista i dizajner. Provodi dosta vremena sa svojom porodicom, obožava zdravu hranu, mnogo radi i šeta i uživa u životu. Kaže da bez sreće koja dolazi iznutra sigurno ne bi izgledala ovako dobro.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs