Vosak u ušima je nešto potpuno prirodno, proces kojim se sprečava ulazak bakterija, prljavštine i prašine u unutrašnjost ušiju.
Nažalost, ušni vosak mnogi vide kao nepotrebnu masnoću i prljavštinu, pa ga uklanjaju svakodnevno. Najgore od svega jeste to što obično to čine pomoću štapića za uši, što samo još dublje gura bakterije u unutrašnjost ušiju.
Ono što je manje poznato jeste to da se višak ušnog voska sam uklanja, ali kada se to ne desi iz bilo kog razloga, javljaju se neprijatni simptomi.
Stvaraju se čepovi koji blokiraju dalji izlazak voska, pri čemu uzrokuju bol u ušima, probleme sa sinusima, glavobolju, oslabljen sluh, a ponekad i vrtoglavicu.
Tajni lek ruske medicine: Pije se 40 dana, čisti ceo organizam, sprečava rak! (RECEPT)
Srećom, jedan lekar ima rešenje!
Doktor Dejvid Hil savetuje da pomešate sirće i alkohol u jednakoj količini (vrlo maloj) i kapnete u uho. Držite glavu u ležećem položaju, a nakon 60 sekundi se uspravite i pustite da iscuri.
Ova mešavina učiniće čudo - odblokiraće vosak, stimulisati ga da se izbaci i osloboditi vas pratećih, neprijatnih simptoma.
Stavite luk u uvo: Nećete verovati šta sve leči ovaj savet naših baka! (RECEPT)