Moćno voće

7 dana, jedna namirnica, bez tableta: Domaći lek za nervozna creva i čir na želucu! (RECEPT)

Osim ovog problema, priprema prirodnog leka pomoći će vam kod svih stomačnih i crevnih infekcija
Medicina
15:32h Autor:
7 dana, jedna namirnica, bez tableta: Domaći lek za nervozna creva i čir na želucu! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Da li ste znali da čir na želucu možete izlečiti za sedam dana, a dijareju i upalu slepog creva za samo pet sati, i to sve bez pomoći farmaceutske industrije?

Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi crevnih muka jeste kora nara. Osušite je i čuvajte kod kuće, isplatiće vam se!

Recept:

Sve što vam je potrebno jeste suva kora nara i ključala voda. Odnos suvih kora i vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šoljicu ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml kipuće vode.

Pokriti tacnom i ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Nakon toga popijte (kore ne bacajte i ne cedite napitak) i sa prvom šoljicom lečenje je počelo.

Slavni naučnik otkriva najmoćniji prirodni lek: Četiri kašike dnevno pomažu lečenje raka! (RECEPT)

Primena ovog leka je za svaku bolest drugačija.

Ako posle 10 minuta nakon ispijanja osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno, i dovoljno vam je samo 100 ml.

Ako posle 10 minuta od prvog ispijanja niste osetili poboljšanje, stručnjaci u oblasti alternativne medicine tvrde da je kod vas u pitanju dizenterija, salmoneloza, tifus, kolera ili akutni apendicitis (upala slepog creva). Za izlečenje od ovih stanja lek treba konzumirati na sledeći način, a trebalo bi da svi simptomi nestanu za 5 sati:

Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šoljice. Proces lečenja nastavlja se i u naredna tri sata.

Za izlečenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (upale debelog creva), disbakterioza creva, potrebno je suve kore nara konzumirati na sledeći način:

Bolest kao rukom odnešena: Ovako su se lečili ljudi u 18. veku!

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete piti napitak. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) iz 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite s konzumiranjem ujutro na prazan želudac, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba ga piti svakog dana, već svaki drugi, to je dovoljno za kompletno izlečenje.

Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana nakon prvog tretmana lečenja.

Za vreme lečenja nikako ne smete konzumirati alkohol!

Na hiljade izlečenih u Rusiji: Narodni lek protiv hemoroida! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs